Καθοριστική η παρέμβαση της ΑΕΚ - Θα μεταδοθεί το ματς στην Ανδόρα

Παίκτες ΑΕΚ

i

© Intime

Καθοριστική η παρέμβαση της ΑΕΚ - Θα μεταδοθεί το ματς στην Ανδόρα

Sportal newsroom 17:31 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 31.07.2024

Από την Cosmote TV θα μεταδοθεί το ματς της ΑΕΚ με την Εσκάλδες.

Το απόγευμα της Πέμπτης (01/08, 19:30) η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στο «Κομιουνάλ» για τη ρεβάνς του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League. Τις τελευταίες ώρες, στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε το σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, ωστόσο η λύση βρέθηκε.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV βρήκε την «χρυσή τομή» με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες και έτσι ο επαναληπτικός θα μεταδοθεί κανονικά τηλεοπτικά.

Συγκεκριμένα, μετά από καθοριστική παρέμβαση της διοίκησης της ΑΕΚ, γεφυρώθηκε το τεράστιο χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές που εμπλέκονται στη διαδικασία της μετάδοσης του αγώνα και η αυριανή αναμέτρηση θα μεταδοθεί κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Ανδόρας είχε τρελές απαιτήσεις αλλά στο τέλος μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις το ζήτημα διευθετήθηκε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!