Αυτός σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ στην Ανδόρρα

Αυτός σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ στην Ανδόρρα

Sportal newsroom 11:24 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 26.07.2024

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες την επόμενη εβδομάδα (01/08, 19:30).

Η ΑΕΚ μετέτρεψε το πάρτι σε θρίλερ, πήρε τη νίκη επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες με 4-3 αντί για... 6-1 και πλέον ξέρει πως στη ρεβάνς πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτική.

Η Ένωση θα φιλοξενηθεί από την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στο «Κομιουνάλ» την Πέμπτη (01/08) και ώρα 19:30 και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα πρόκρισης που πήρε στο πρώτο ματς, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στην εν λόγω αναμέτρηση στην Ανδόρα ορίστηκε ο 36χρονος Τσέχος Οντρέι Μπέρκα από τη δεύτερη κατηγορία. Βοηθοί του θα είναι οι Ματέι Βλτσεκ και Λούκας Μάχατς. Υπενθυμίζεται ότι VAR σε αυτή τη φάση του Conference League δεν υπάρχει.

Για το ματς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες αλλά και για τους επόμενους, τουλάχιστον, 2,5 μήνες ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

O 32χρονος πορτιέρε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στον αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, τραυματίστηκε και την Πέμπτη (25/07) υποβλήθηκε σε απαραίτητες εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο Μπρινιόλι υπέστη κάταγμα στο σκαφοειδές (της αριστερής πηχεοκαρπικής) και θα μείνει για τουλάχιστον 2,5 μήνες εκτός δράσης!