Σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ στην Ανδόρα

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

i

©Intime

Σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ στην Ανδόρα

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:09 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 01.08.2024

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ίντερ ντ' Εσκάλδες το απόγευμα της Πέμπτης (1/8, 19:30) στην Ανδόρα και στόχος της «Ένωσης» είναι να πάρει την πρόκριση για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League.

Η υπόθεση πρόκριση θα μπορούσε να είχε τελειώσει για την ΑΕΚ από την περασμένη εβδομάδα, αλλά η χαλαρότητα και η αδράνεια τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα έβαλαν στο... κόλπο την Ίντερ ντ' Εσκάλδες, η οποία αν και έχανε με 4-0 κατάφερε να βρει τρία γκολ, φεύγοντας με ελπίδες από την «Opap Arena».

Αλμέιδα: «Αν για τα 20 λεπτά με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες υπάρχουν αμφιβολίες για τη δουλειά 2 χρόνων στην ΑΕΚ...»
CONFERENCE LEAGUE

19:31 - 31.07.2024

Αλμέιδα: «Αν για τα 20 λεπτά με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες υπάρχουν αμφιβολίες για τη δουλειά 2 χρόνων στην ΑΕΚ...»

Όλα όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους απόψε (1/8, 19:30, Cosmote Sport 2) στο «Εστάντι Νασιονάλ» της Ανδόρας, με το διακύβευμα να είναι ένα εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Να σημειώσουμε πως στο πλευρό των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι βρίσκονται από την Τρίτη (30/7) στην πρωτεύουσα στην πρωτεύουσα της Ανδόρας προκειμένου να προσαρμοστούν καλύτερα και στις συνθήκες της περιοχής, αναμένεται να βρεθούν περίπου 250 φίλαθλοι.

Από εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η «Ένωση» έχει να διαχειριστεί προβλήματα που προέκυψαν τα τελευταία 24ωρα καθώς νοκ-άουτ τέθηκαν λόγω ίωσης οι Ορμπελίν Πινέδα, Νίκλας Ελίασον και Κώστας Γαλανόπουλος.

Θυμίζουμε πως επίσης δεν υπολογίζεται ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι λόγω του τραυματισμού του που θα τον κρατήσει έξω για περίπου 2,5 μήνες, ενώ εκτός της ευρωπαϊκής λίστας έχουν μείνει οι Έρικ Λαμέλα, Ρομπέρτο Περέιρα, Στίβεν Τσούμπερ και Μόουζες Οντουμπάτζο.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ίντερ Ντ' Εσκάλδες (Φελίπ Ορτίθ): Μουνιόθ – Γκαγιέγκο, Πουέντες, Φέχερ, Τόρες – Αλόνσο, Ριάχι, Λόπεθ – Μπερλάνγκα, Λοπέζ, Ντε Λα Τόρε.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Φερνάντες, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Λιβάι Γκαρσία, Λιούμπισιτς.

Διαιτητής: Οντρέι Μπέρκα (Τσεχία)

Α' Βοηθός: Ματέι Βλτσεκ

Β' Βοηθός: Λούκας Μαχάκ

4ος διαιτητής: Οντρέι Μπέχαντσες

Δεν υπάρχει VAR.