Ο Σιμόνε Ιντζάγκι κλήθηκε να μιλήσει ως μάρτυρας στην υπόθεση της βεντέτας των ultras της Ίντερ
i

©imago

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι κλήθηκε να μιλήσει ως μάρτυρας στην υπόθεση της βεντέτας των ultras της Ίντερ

Δημήτρης Χούπης 18:01 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 09.10.2024

Η ιταλική αστυνομία κάλεσε τον προπονητή της Ίντερ Σιμόνε Ιντζάγκι να μιλήσει ως μάρτυρας για τη βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ultras της ομάδας του Μιλάνου.

Χαμός έχει επικρατήσει εδώ και λίγες μέρες στο Μιλάνο, μετά τη βεντέτα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ultras της Ίντερ. Πιο αναλυτικά, ο αρχηγός των οργανωμένων οπαδών, Αντρέα Μπερέτα βρίσκεται στη φυλακή καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία του συμπατριώτη του, Αντόνιο Μπελόκο με είκοσι μαχαιρώματα.

Λίγες μέρες νωρίτερα η ιταλική αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ηγετικών μελών της Ίντερ και της Μίλαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Κάπως έτσι στη συνέχεια των ερευνών, οι Αρχές ζήτησαν τη βοήθεια και του προπονητή των «νερατζούρι», Σιμόνε Ιντζάγκι.

Αυτή είναι η κόρη του Ντελ Πιέρο, Ντοροτέα, που υπέγραψε στη Γιουβέντους! (pics)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:35 - 09.10.2024

Αυτή είναι η κόρη του Ντελ Πιέρο, Ντοροτέα, που υπέγραψε στη Γιουβέντους! (pics)

Η Ντοροτέα Ντελ Πιέρο ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της, καθώς θα φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους. Εν αντιθέσει με τον θρύλο των «μπιανκονέρι», ο οποίος φορούσε το «10» στην πλάτη, η 15χρονη επιθετικός θα αγωνίζεται με τον αριθμό 7.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη ο Ιταλός προπονητής (9/10) κλήθηκε ως μάρτυρας από τις Αρχές γιατί θεώρησαν πως ίσως γνωρίζει κάτι για κάποιον από τους οργανωμένους οπαδούς. Λέγεται πως ένας από τους ultras της Ίντερ, ο Μάρκο Φερντίκο είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Ιντζάγκι λίγο πριν από τον τελικό του Champions League του 2023 στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο λόγος του τηλεφωνήματος είχε να κάνει με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, αφού ζήτησαν περισσότερα για τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του Μιλάνου. Από τη μεριά της η Ίντερ δεν έχει πάρει θέση για ό,τι έχει γίνει και τη συμμετοχή ως μάρτυρας του Ιντζάγκι στην όλη υπόθεση.

Ενώ από την άλλη, ο πρόεδρος της ομάδας Τζουσέπε Μαρότα ανέφερε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τις ιταλικές Αρχές.