Σιμόνε Ιντζάγκι: «Τα αγόρια μου έκαναν εξαιρετική δουλειά, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τη Σίτι»
i

©imago

Σιμόνε Ιντζάγκι: «Τα αγόρια μου έκαναν εξαιρετική δουλειά, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τη Σίτι»

Νεφέλη Μπισμπίκη 09:30 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 19.09.2024

Η Ίντερ έφυγε με ισοπαλία από την δύσκολη έδρα του Έτιχαντ και ο Σιμόνε Ιντζάγκι δήλωσε πως η ομάδα του στάθηκε όπως θα έπρεπε απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ εστιάζει τώρα στο ντέρμπι με την Μίλαν.

Δύσκολο έργο είχαν το βράδυ της Τετάρτης Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ. Το πρώτο τους παιχνίδι στο Champions League έληξε ισόπαλο, καθώς και οι δύο ήταν πολύ προσεκτικές στις κινήσεις τους, χωρίς να ρισκάρουν. Μετά την λήξη του αγώνα, ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, πιο ήρεμος από ότι ήταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά τόνισε πως εστιάζει η ομάδα του στο ντέρμπι με την Μίλαν.

«Τα αγόρια ήταν πολύ καλά, δούλεψαν μαζί και υπήρχαν πολλές καταστάσεις στις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει τα πράγματα άσχημα».

Η Ίντερ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Έτιχαντ - «Πεντάρα» της Σέλτικ κόντρα στην... πρωτάρα Σλόβαν
CHAMPIONS LEAGUE

23:53 - 18.09.2024

Η Ίντερ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Έτιχαντ - «Πεντάρα» της Σέλτικ κόντρα στην... πρωτάρα Σλόβαν

Η Ίντερ άντεξε την πίεση της Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Έτιχαντ (0-0), την ίδια ώρα που η Σέλτικ νίκησε με 5-1 την... πρωτάρα Σλόβαν Μπρατισλάβας.

«Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, υποφέραμε λίγο περισσότερο. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξεπεράσουμε το ντεμπούτο με τη Σίτι και είναι το ντέρμπι σε τρεις μέρες, αλλά αυτό είναι το ημερολόγιο και πρέπει να προσαρμοστούμε, όμως στα τελευταία 30 μέτρα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα. Η ομάδα είναι τεχνική, είναι η πρώτη φορά που δεν σκοράρουμε. Θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να βελτιώσουμε αυτή την πτυχή, η επανεκκίνηση του Ταρέμι ​​παραμένει στα μάτια μας, αλλά αυτές είναι σπουδαίες ομάδες γιατί σας παραπλανούν ότι μπορούν να σκοράρουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», ανέφερε ο Ιντζάγκι.

Σχετικά με την φάση του Νταρμιάν: «Θα μπορούσε να έχει κλωτσήσει, αλλά είπε ότι ο Μπαρέλα του φώναξε για την μπάλα από πίσω...».