«Έδεσε» τον Ιντζάγκι μέχρι το 2026 η Ίντερ

Σιμόνε Ιντζάγκι - Φωτ. IMAGO

i

©Imago

«Έδεσε» τον Ιντζάγκι μέχρι το 2026 η Ίντερ

Ελένη Ανδρικοπούλου 19:56 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 12.07.2024

Στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ θα παραμείνει ο Σιμόνε Ιντζάγκι για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 48χρονο Ιταλό κόουτς.

Δεν το κουνάει από την Ίντερ ο Σιμόνε Ιντζάγκι. Οι «νερατζούρι» κι ο Ιταλός προπονητής θα συνεχίσουν μαζί έως το 2026.

Η απάντηση του Σνάιντερ για τις κατηγορίες περί συμμετοχής σε διεθνή εγκληματική οργάνωση
REST OF THE WORLD

20:36 - 11.07.2024

Η απάντηση του Σνάιντερ για τις κατηγορίες περί συμμετοχής σε διεθνή εγκληματική οργάνωση

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ απάντησε στις φήμες που τον έμπλεκαν με συμμετοχή σε διεθνή εγκληματική οργάνωση, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια τον συνέδεαν με αυτή την υπόθεση.

«Η Ίντερ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Σιμόνε Ιντζάγκι. Χάρη στη νέα συμφωνία, ο προπονητής θα βρίσκεται στο τιμόνι των Νερατζούρι μέχρι το 2026», ανακοίνωσε σήμερα (12/7) η πρωταθλήτρια Ιταλίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση, ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Εδώ νιώθω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου και ότι με εκτιμούν, αυτό που είναι μετράει περισσότερο από όλα.

Ευχαριστώ τη νέα διοίκηση. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε είναι να παραμείνουμε στην κορυφή, πέρυσι καταφέραμε κάτι το εκπληκτικοί και όλοι μας περιμένουν τώρα.

Ο στόχος είναι να βελτιωθούμε και να κάνουμε ευτυχισμένους τους οπαδούς μας γιατί έτσι θα είμαστε και εμείς ευτυχισμένοι. Έχουν περάσει 80 ημέρες από την κατάκτηση του σκουντέτο, ήμασταν σε διακοπές και πάρα πολλοί οπαδοί έδειχναν τη χαρά τους κάθε φορά που με έβλεπαν.

Ευχαριστούσαν εμένα και τους ποδοσφαιριστές για αυτό που κάναμε. Το δεύτερο αστέρι είναι για όλους», ήταν τα πρώτα λόγια του 48χρονου Ιταλού τεχνικού μετά την ανακοίνωσή του.