Η Ίντερ αγχώθηκε κόντρα στην Τορίνο των 10 παικτών, όμως το... σόου του Τουράμ έκρινε τα πάντα

Τουράμ

i

© Imago

Η Ίντερ αγχώθηκε κόντρα στην Τορίνο των 10 παικτών, όμως το... σόου του Τουράμ έκρινε τα πάντα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:41 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 05.10.2024

Η Ίντερ πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Τορίνο (3-2), με τον Τουράμ να κάνει πράγματα και... θαύματα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ίντερ τα... χρειάστηκε στο ματς κόντρα στην Τορίνο για την 7η αγωνιστική της Serie A, όμως το χατ τρικ του Τουράμ έκανε τη διαφορά κι έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (3-2).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο αρκετά νωρίς, με το έργο τους να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο με το καλημέρα. Συγκεκριμένα, στο 20ο λεπτό ο Μαριπάν αποβλήθηκε για εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον Τουράμ, ο οποίος «κέρδισε» την κόκκινη και μετά έκανε το δικό του... σόου.

Ο 27χρονος επιθετικός «χτύπησε» για πρώτη φορά στο 25΄ κι άνοιξε το σκορ. Έπειτα από μία σέντρα του Μπαστόνι από τα αριστερά, ο ίδιος νίκησε τους πάντες στον αέρα και με μία άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ατσέρμπι «ντύθηκε» Μπαστόνι και με μία καλοζυγισμένη σέντρα από τα αριστερά σέρβιρε για τον Τουράμ, ο οποίος με παρόμοιο τρόπο βρήκε δίχτυα για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μία αντίδραση, μειώνοντας σε 2-1 με τον Ζαπάτα στο 36΄, ωστόσο ο Τουράμ έμοιαζε ασταμάτητος.

Η Ίντερ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, έχοντας τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με στόχο ένα τρίτο γκολ που θα «κλείδωνε» το τρίποντο.

Αυτό ήρθε και πάλι από τον Γάλλο φορ, που μέσα από την περιοχή πήρε το ριμπάουντ για το χατ τρικ (3-1).

Το μόνο που κατάφερε η Τορίνο ήταν να βρει και πάλι το γκολ της μείωσης, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλάσιτς στο 86ο λεπτό.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι «Νερατζούρι» ανέβηκαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους και στο -2 από την Νάπολι.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική