Η Κηφισιά χάνει τον Ίλιεφ λόγω κάκωσης - Απών από τα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ίλιαν Ίλιεφ

i

© Intime

Η Κηφισιά χάνει τον Ίλιεφ λόγω κάκωσης - Απών από τα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:45 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

Ο Ίλιαν Ίλιεφ υπέστη κάκωση στον δεξί ώμο και θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο ματς της Κηφισιάς κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Πλήγμα για την Κηφισιά!

Ο Ίλιαν Ίλιεφ τραυματίστηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο (2-1) και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, υπέστη κάκωση στον δεξί ώμο. Ο Βούλγαρος διεθνής αναμένεται να απουσιάσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην τον υπολογίζει για τις επερχόμενες αναμετρήσεις κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεοφώτιστη ομάδα θα παραταχθεί απέναντι στην Ένωση με σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός του Ίλιεφ εκτός «μάχης» θα μείνουν οι Αλμπέρτο Μποτία, Αντώνης Παπασάββας, Λούκα Τσάπαν και Ματέους Σάντος, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή τους. 

Αλλαγή μέρας και ώρας στο Κηφισιά - ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας (30/10, 19:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Την επόμενη αγωνιστική οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κηφισιά για τη 10η «στροφή» του πρωταθλήματος. Ο αγώνας ανάμεσα τις δύο ομάδες είχε αρχικά οριστεί για την επόμενη Δευτέρα (6/11, 19:30). Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η λίγκα το πρωί της Δευτέρας (30/10) η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (4/11, 20:00).

Η ανακοίνωση της Super League: 

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΚΗΦΙΣΙΑ – Α.Ε.Κ. στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αλλάζει ημέρα και ώρα και θα διεξαχθεί, το Σάββατο 04/11/2023 στις 20:00 (αντί για Δευτέρα 06/11/2023 στις 19:30)».

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!