Η μετάβαση του Ηλιόπουλου από το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο!

Η μετάβαση του Ηλιόπουλου από το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο!

Γιάννης Πάλλας 18:35 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 11.06.2024

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος μπήκε στον αθλητισμό πρώτα ως χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας μπάσκετ της Κύμης τη σεζόν 2016-2017 με την εταιρεία του Seajets

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος που διαδέχεται τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν ασχολείται για πρώτη φορά με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, καθώς έχει... προϋπηρεσία στο μπάσκετ!

Το αφεντικό του «δικεφάλου» που παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) έχει εμπειρία από τον χώρο του αθλητισμού.

Την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με την εταιρεία του Seajets μπήκε στο μπάσκετ και προχώρησε σε συμφωνία για την ονοματοδοσία της Κύμης, που αγωνίζονταν στην Basket League. Ουσιαστικά εκείνη την περίοδο μπήκε για πρώτη φορά δυναμικά στον χώρο των σπορ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε συναντηθεί εκείνο το καλοκαίρι με τον πρόεδρο της ομάδας της Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου και συμφώνησαν στην ονοματοδοσία της ΚΑΕ σε Κύμη Seajets.

Μάλιστα, γι’ αυτό τον λόγο τιμήθηκε μέσα στη σεζόν στο περιθώριο ενός αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν μπαίνει ως φρέσκος στα δρώμενα του αθλητισμού, αλλά ως άνθρωπος με εμπειρία που έχει πάρει μια πρώτη... γεύση από το μπάσκετ το οποίο κέντριζε πάντα το ενδιαφέρον του και γι’ αυτό τον λόγο οδηγήθηκε και σ’ εκείνη τη συμφωνία με την ομάδα της Κύμης.