Ηλιόπουλος: «Δεν θα δεχθούμε χτυπήματα κάτω από την μέση, θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας, μ’ όλες μας τις δυνάμεις»

Ηλιόπουλος: «Δεν θα δεχθούμε χτυπήματα κάτω από την μέση, θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας, μ’ όλες μας τις δυνάμεις»

Κώστας Τσίλης 14:57 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 08.10.2024

Ο ιδιοκτήτης ΑΕΚ τοποθετήθηκε με μια λιτή δήλωση, για την συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΕΠΟ με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μάκη Γκαγκάτση

Το είχε πει για πρώτη φορά ο Μάριος Ηλιόπουλος ακόμα από τις αρχές του καλοκαιριού, πως δεν πρόκειται να ανεχτεί χτυπήματα κάτω από την μέση. Το ίδιο επανέλαβε και σήμερα στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση. Άλλωστε ο λόγος της παρουσίας του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ήταν επειδή αισθάνθηκε πως η ομάδα δέχθηκε ένα πολύ ισχυρό κτύπημα κάτω από την μέση. Εξ ου και η αντίδραση. Μετά την συνάντηση, ο Ηλιόπουλος έκανε μια λιτή και πολύ ξεκάθαρη τοποθέτηση.

«Επιζητούμε το «ευ αγωνίζεσθαι». Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η Α.Ε.Κ. είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις. "Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί." ... Ο νοών νοείτω...».