Ηλιόπουλος: «Είχα συνοδηγό τον Μαρινάκη, η ψυχούλα του ξέρει αν φοβήθηκε»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος

i

©Intime

Ηλιόπουλος: «Είχα συνοδηγό τον Μαρινάκη, η ψυχούλα του ξέρει αν φοβήθηκε»

Sportal newsroom 13:05 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 29.09.2024

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος, προέβη σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις προέβη που αφορούν την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τι είπε για Βαγγέλη Μαρινάκη και ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, με την συμμετοχή του στην 43η Seajets Αναβάτη Πορταριάς που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή (22/09) προέβη σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, παραχωρώντας συνέντευξη σε κανάλι στο YouTube.

Ο ίδιος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως υπήρξε στο ίδιο αγωνιστικό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως συνοδηγό, όταν ρωτήθηκε για το ποιον θα ήθελε μεταξύ των Μαρινάκη, Αλαφούζου και Σαββίδη, με τον Ηλιόπουλο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Ο Μαρινάκης το ξέρει, το έχει ζήσει το έργο. Η ψυχούλα του το ξέρει αν φοβήθηκε».

ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο: «Δεν επιτρέπεται να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:35 - 29.09.2024

ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο: «Δεν επιτρέπεται να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα»

Ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (29/09, 21:30) στην «OPAP Arena», η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από τους φιλάθλους να προσέχουν τη συμπεριφορά τους, υπενθυμίζοντας πως ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με τα αμιγώς αθλητικά θέματα, μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνουν κι άλλες μεταγραφές από την ΑΕΚ. Παράλληλα, εξέφρασε τη σκέψη του για το αν έχει κάποιο πλάνο ώστε να υπάρχουν περισσότερες οικογένειες στην «OPAP Arena».

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, μιλώντας μεταξύ άλλων για την αγάπη του για τον σύλλογο αλλά και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και κάνοντας λόγο για αυτό το ξεχωριστό που έχει η ιστορία των «κιτρινόμαυρων» τόσο εντός όσο και εκτός αθλητικού πλαισίου.

«Η Πορταριά για χρόνια είναι στις δυο πιο αγαπημένες μου αναβάσεις γιατί έχει θερμό κοινό, ωραίο περιβάλλον και νομίζω αυτή με την Κύμη είναι οι δύο αναβάσεις που ο κόσμος έχει πάθος και προσφέρει σε εμάς κίνητρο. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, πάντα είναι συγκλονιστικός, αλλά ιδιαίτερα σήμερα που συνδυάζεται η ιστορία που έχω στους ελληνικούς αγώνες για 31 χρόνια, με την ΑΕΚ, αυτή την μεγάλη ομάδα που δεν έχει μόνο αθλητική ιστορία αλλά και πολιτιστική…

Έχει κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό, αφού χτυπάει η νότα του Βυζαντίου. Θα προσπαθήσω και στο ένα κομμάτι και στο άλλο, να προσφέρω ότι μπορώ από ψυχής και με την έμπνευση που παίρνω από τον κόσμο, να καταφέρνουμε όλο και πιο πολλά και καλά πράγματα».