Ηλιόπουλος: «Η προβοκατόρικη συμπεριφορά με ψευτομαγκιές Λουτσέσκου και κομματιού του ΠΑΟΚ δείχνουν το επίπεδό τους»

Μάριος Ηλιόπουλος

i

©Intime

Ηλιόπουλος: «Η προβοκατόρικη συμπεριφορά με ψευτομαγκιές Λουτσέσκου και κομματιού του ΠΑΟΚ δείχνουν το επίπεδό τους»

Κώστας Τόπας 09:24 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 21.10.2024

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος εξαπέλυσε κεραυνούς προς τη μεριά του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τη λήξη του αγώνα στην «OPAP Arena».

Ο ΠΑΟΚ έφυγε «αλώβητος» από τη Νέα Φιλαδέλφεια και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League, πλέον σε ισοβαθμία με τον Άρη. Ο Μπάμπα άνοιξε το σκορ, ενώ ο Πιερό ισοφάρισε για την ΑΕΚ κι έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Ένα παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με τρομερή ένταση, αφού στο τελικό σφύριγμα του αγώνα ακολούθησε ο... κακός χαμός. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς και ο προπονητής του ΠΑΟΚΡάζβαν Λουτσέσκου είχαν έντονη λογομαχία, η οποία και έληξε με παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε χειρονομίες προς την κερκίδα.

Στην ΑΕΚ αναφέρουν πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε ως στόχο να προκαλέσει και ότι κινήθηκε επιθετικά προς τον Λαμέλα. Όπως τονίζεται από την πλευρά της Ένωσης, ο Ρουμάνος τεχνικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσει τον κόσμο, ενώ έβριζε προς την κάμερα συνεχίζοντας να προκαλεί μετά και την επέμβαση της αστυνομίας.

Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς τονίζουν ότι «αποφεύγουν την κλάψα» και στέκονται στην δαιμονοποίηση του Ρουμάνου τεχνικού. Ζήτησαν επίσης να μην κληθεί σε απολογία ο παίκτης της Ένωσης, που υποστηρίζουν ότι πέταξε αντικείμενα στον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Το πρωί της Δευτέρας (21/10), ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος εξαπέλυσε κεραυνούς προς τη μεριά του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τη λήξη του αγώνα στην «OPAP Arena».

Η δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου αναφέρει:

«Ο Αθλητισμός είναι μία μεγάλη Ιδέα που εμπνέει τη νεολαία και χαράζει το μέλλον μας… Η ΑΕΚ είναι η δικιά μας μεγάλη Ιδέα…

Οι ΓΝΗΣΙΕΣ Προσφυγικές Ομάδες έχουν Πολιτισμό, Κουλτούρα και Παιδεία, μέγιστα Αγαθά!

Έχουν επίσης προπονητές που θα πρέπει να προάγουν το «Ευ Αγωνίζεσθαι», να σέβονται τα Ιδανικά και τις βασικές Αρχές, γαλουχώντας τους παίκτες της ομάδας τους προς αυτή την κατεύθυνση!

Ο Λουτσέσκου και όποιο κομμάτι του ΠΑΟΚ (εύχομαι όχι μεγάλο) ασπάζεται τη χθεσινοβραδινή προβοκατόρικη συμπεριφορά με χειρονομίες, ψευτομαγκιές και όλα αυτά συνοδεία ψευδοφουσκωτών στο ΝΑΟ της ΑΕΚ, δείχνουν το επίπεδό τους, την παιδεία τους, τον πολιτισμό, τη νοοτροπία και την κουλτούρα τους. Ίσως φανερώνουν και την ανησυχία και αμηχανία τους για το μέλλον….

Το καλάμι εύκολα καβαλιέται, αλλά το ίδιο εύκολα το Σύμπαν το τοποθετεί στη σωστή θέση! Φαίνεται δυστυχώς ότι «κάποιοι» κρίνουν περισσότερο από τέτοια φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα.

Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους…!

Ο ΝΑΟΣ μας η «Αγιά Σοφιά» είναι και θα είναι ο ΝΑΟΣ της μεγάλης ΑΕΚ, της Χριστιανοσύνης, της Ελπίδας και της Νίκης! Με τον Δικέφαλο Αετό που θα κρατά το Σπαθί και το Σταυρό για Πάντα…