Ηλιόπουλος: «Μεταγραφές για να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά όχι μόνο στην Ελλάδα, δεν θα ανεχτούμε χτυπήματα κάτω από την ζώνη»

Ηλιόπουλος: «Μεταγραφές για να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά όχι μόνο στην Ελλάδα, δεν θα ανεχτούμε χτυπήματα κάτω από την ζώνη»

Κώστας Τσίλης 22:27 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 16.07.2024

Ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης έδωσε το παρών στην κλήρωση του πρωταθλήματος και έδωσε το στίγμα της νέας ΑΕΚ

Για τον Μάριο Ηλιόπουλο αυτή ήταν η πρώτη του παρουσία ως ιδιοκτήτης της ΑΕΚ σε κλήρωση πρωταθλήματος της Superleague. Και για μια ακόμα φορά έδειξε πως θέλει να δίνει το παρών σ’ οτιδήποτε αφορά την ομάδα. Ωστόσο η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω μεταγραφικών κινήσεων. Με τον νέο ιδιοκτήτη της Ένωσης να στέλνει μήνυμα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, για την ενίσχυση της ομάδας.

«Προσπαθούμε να κάνουμε μεταγραφές που θα μας φέρουν μία ομάδα που θα φτάσει ψηλά όχι μόνο στην Ελλάδα. Αυτό είναι το όνειρο και ο στόχος με σταθερά βήματα με αυτόν τον απίστευτο προπονητή και τους απίστευτους παίκτες» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ενώ έστειλε και μήνυμα όσον αφορά την θέση της Ένωσης.

«Η ΑΕΚ δε θα δεχθεί χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, γιατί κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει το προφίλ μου, ούτε το προφίλ της ΑΕΚ» ήταν τα λόγια του νέου ιδιοκτήτη της Ένωσης, ο οποίος μετά το τέλος της κλήρωσης είχε χειραψία μ' όλους τους προέδρους των ομάδων, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Λιγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη.