Ηλιόπουλος προς τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Μην ανησυχείτε, θα γίνουν αυτά που πρέπει»

Ηλιόπουλος προς τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Μην ανησυχείτε, θα γίνουν αυτά που πρέπει»

Κώστας Τσίλης 19:37 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 07.08.2024

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης έδωσε το παρών στην μετονομασία της Θύρας 21 σε Μιχάλης Κατσούρης και έστειλε ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο της Ένωσης

Είναι δεδομένο πως όλο αυτό που έγινε την Τρίτη το βράδυ στην Αρμενία, από την ήττα από τη Νόα, μέχρι και την κακή εμφάνιση, έχει ρίξει βαριά την σκιά του πάνω στην ΑΕΚ. Υπάρχει προβληματισμός, υπάρχει και ανησυχία στον κόσμο της ομάδας. Κάτι που το έχει αφουγκραστεί και ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Παρουσία Ηλιόπουλου, δόθηκε στην Θύρα 21 του γηπέδου της ΑΕΚ το όνομα του Μιχάλη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:24 - 07.08.2024

Παρουσία Ηλιόπουλου, δόθηκε στην Θύρα 21 του γηπέδου της ΑΕΚ το όνομα του Μιχάλη

Με πρωτοβουλία της Original 21, η θύρα 21 του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, πήρε το όνομα του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε σαν αύριο και η... ονοματοδοσία έγινε με την παρουσία του ιδιοκτήτη της Ένωσης

Μπορεί το έντονα φορτισμένο τελετουργικό για τη μετονομασία της Θύρας 21 του γηπέδου της ΑΕΚ σε "Μιχάλης Κατσούρης", να μην ήταν το κατάλληλο μέρος για να γίνουν αναλύσεις για το πως θα δοθούν λύσεις στα ζητήματα που έχουν προκύψει. Εξ ου και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν μπήκε στην διαδικασία να πει πολλά στους οπαδούς της ομάδας που ήταν συγκεντρωμένοι.

Ωστόσο έστειλε ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα. "Μην ανησυχείτε, θα γίνουν αυτά που πρέπει για την ΑΕΚ" ήταν αυτό που είπε ο Ηλιόπουλος και στη συνέχεια αποχώρησε, με τον κόσμο να αντιδρά με χειροκρότημα. Με τον ιδιοκτήτη της Ένωσης πάντως, να φροντίζει να δώσει το στίγμα για το πως θα πορευτεί η ομάδα, μέσα από τα προβλήματα που προέκυψαν.