Ηλιόπουλος σε Πιερό: «Είσαι ο αντάρτης της ΑΕΚ» (vid)

Μάριος Ηλιόπουλος - Φράνζι Πιερό

i

PrtScr

Ηλιόπουλος σε Πιερό: «Είσαι ο αντάρτης της ΑΕΚ» (vid)

Κώστας Τόπας 14:06 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 11.09.2024

Ο Φράνζι Πιερό παρουσιάστηκε κι επίσημα από την ΑΕΚ, με τον ιδιοκτήτη της Ένωσης Μάριο Ηλιόπουλο να τον υποδέχεται στην «OPAP Arena» και τον χαρακτηρίζει νέο αντάρτη των «κιτρινόμαυρων».

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα από το βράδυ της Τρίτης (10/09) ο Φράνζι Πιερό. Ο διεθνής επιθετικός από την Αϊτή επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ στην OPAP ARENA, υπέγραψε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου.

Μάλιστα, λίγο πριν κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο θηριώδης στράικερ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον ιδιοκτήτη της Ένωσης, Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος τον χαρακτήρισε νέο αντάρτη της ΑΕΚ.

Αυτός είναι ο λόγος που η Τσέλσι έβαλε ρήτρα 23,6 εκατ. ευρώ στον Φοφανά για την ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:40 - 11.09.2024

Αυτός είναι ο λόγος που η Τσέλσι έβαλε ρήτρα 23,6 εκατ. ευρώ στον Φοφανά για την ΑΕΚ

Δημοσίευμα του «BBC» ανέφερε ότι η ρήτρα των 20 εκατομμυρίων λιρών (σ.σ 23 εκατ. ευρώ) για τον Φοφανά, είναι η βάση των χρημάτων που θα ζητήσει η Τσέλσι για τον Ιβοριανό φορ το επόμενο καλοκαίρι από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αμέσως μετά, δήλωσε χαρούμενος που ήρθε στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, εμφανίστηκε ανυπόμονος να δει το γήπεδο με γεμάτες εξέδρες και ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Γεια σας παιδιά, το όνομά μου είναι Φράνζι Πιερό. Είμαι από την Αϊτή, είμαι 29 χρονών. Είμαι επιθετικός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να σκοράρω πολλά γκολ για εσάς κι επίσης να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου κι επίσης να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πιερό, προτού ο Μάριος Ηλιόπουλος τον υποδεχθεί στην «OPAP Arena» και του πει: «Είσαι ο αντάρτης για την ΑΕΚ και αυτό είναι το σπίτι σου». Για να έρθει η απάντηση από τον Πιερό: «Yes Boss» και ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» να του πει εκ νέου: «Σκόραρε».

«Είμαι ο Φράνζι Πιερό. Τώρα ξέρετε ποιος είμαι. Ανυπομονώ να σας δω. Εδώ», κατέληξε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!