Ηλιόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ: «Να παίζετε πάντα για την φανέλα και για τον κόσμο που σας ακολουθεί παντού»

Ηλιόπουλος

i

Μάριος Ηλιόπουλος/©intime

Ηλιόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ: «Να παίζετε πάντα για την φανέλα και για τον κόσμο που σας ακολουθεί παντού»

Κώστας Τσίλης 11:28 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 02.09.2024

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης μίλησε και με τον Αλμέιδα πριν το ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά έστειλε και μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας

Η κίνηση του Μάριου Ηλιόπουλου να ταξιδέψει στην Λιβαδειά και να βρεθεί στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ πριν από το ματς με τον Λεβαδειακό, είχε και την σημασία της αλλά και την σημειολογία της. Δεν είχε να κάνει μόνο με την επιθυμία του ιδιοκτήτη της Ένωσης να δείξει πως βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Ούτε απλώς ήταν μια ευκαιρία να έχει και ένα ακόμα τετ α τετ με τον Ματίας Αλμέιδα. Ήθελε να στείλει και ένα μήνυμα προς τους παίκτες.

Ο (άλλη φάση) Λαμέλα και το σχήμα που είναι ό,τι πιο κοντινό στο ιδεατό για τον Αλμέιδα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:57 - 02.09.2024

Ο (άλλη φάση) Λαμέλα και το σχήμα που είναι ό,τι πιο κοντινό στο ιδεατό για τον Αλμέιδα

Μια σημαντική νίκη ηρεμίας ήταν αυτή που πήρε η ΑΕΚ στην Λιβαδειά, αλλά και είχε και μια εικόνα από τα προσεχώς για τις αγωνιστικές σκέψεις του Ματίας και για όσα θα δώσει ο Λαμέλα στην ομάδα, είχε και μηνύματα από παίκτες και κόσμο - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Δεν ήταν ένα ματς ντέρμπι αυτό απέναντι στον Λεβαδειακό. Ούτε κάποιος τελικός. Ωστόσο ο Ηλιόπουλος ήθελε να δείξει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πως δεν θα βρίσκεται δίπλα τους μόνο σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αλλά σ’ όλα τα ματς, διότι όλα είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα. Μάλιστα έκανε και μια σύντομη ομιλία προς τους παίκτες για να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, πως θα πρέπει πάντα να τα δίνουν όλα για το έμβλημα της ΑΕΚ και για την φανέλα. Αλλά και «γι αυτόν τον κόσμο που ήρθε κατά χιλιάδες και εδώ στην Λιβαδειά και αξίζει όλες τις χαρές» τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης φυσικά και είχε την ευκαιρία στο ξενοδοχείο της ομάδας να κάνει και μια σύντομη κουβέντα και με τον Αλμέιδα. Κυρίως ως προς το θέμα των μεταγραφικών και της απόκτησης φορ. Άλλωστε αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για να κλείσει αυτή την εκκρεμότητα. Και ο προπονητής με τον ιδιοκτήτη, είχαν μια σύντομη επ’ αυτού κουβέντα.