Ίλιτς: «Στο δεύτερο παιχνίδι θα κριθούν όλα - Ευχαριστώ την ΑΕΛ για τις υπέροχες αναμνήσεις»

Ο Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Ίλιτς: «Στο δεύτερο παιχνίδι θα κριθούν όλα - Ευχαριστώ την ΑΕΛ για τις υπέροχες αναμνήσεις»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:16 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 14.08.2024

Στη ρεβανς του Περιστερίου στάθηκε ο Σάσα Ίλιτς, μιλώντας μετά το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΛ, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Bettson. Ο ίδιος στάθηκε και στο παρελθόν του στη Λάρισα.

Ο Ατρόμητος κατόρθωσε να πάρει την ισοπαλία κόντρα στη Λάρισα (1-1), με το γκολ του Γιουμπιτάνα στις καθυστερήσεις. Σε αυτό στάθηκε ο προπονητής των Περιστεριωτών, ο οποίος παράλληλα μίλησε και για το παρελθόν του στην ΑΕΛ. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τον παιχνίδι: «Αρχικά θέλω να πω πως έχω υπέροχες αναμνήσεις από την Λάρισα. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα πριν δέκα χρόνια και θέλω να τους ευχαριστήσω, Σε ότι αφορά το παιχνίδι, η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ήταν πολύ δυνατή σε όλες τις μονομαχίες, ωστόσο εμείς με το γκολ του Γιουμπιτάνα καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό σκορ για το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο θα κριθούν όλα».

Για το αν είναι σημαντικό που η ομάδα διατήρησε το αήττητο: «Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου και δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, αλλά είναι σημαντικό για τους παίκτες κυρίως για την αυτοπεποίθησή τους, για το γεγονός πως όσο καιρό είμαστε μαζί δεν έχουμε ηττηθεί».

Δερμιτζάκης: «Τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα που είναι σε υψηλότερη κατηγορία»

Για το εν λόγω παιχνίδι μίλησε και ο προπονητής της ΑΕΛ, Παύλος Δερμιτζάκης, μετά το τελικό σφύριγμα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη δυσκολία των αναμετρήσεων, λέγοντας πως τον πρώτο λόγο για την πρόκριση τον έχει ο σύλλογος της Stoiximan Super League

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζαμε τον βαθμό δυσκολίας απέναντι στον Ατρόμητο, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αυτά τα ματς είναι πρόκληση για μας για να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας. Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σίγουρα όταν έχεις τον μονόλογο, γιατί είχαμε πολλές φάσεις, δεν μπορεί να μην μένεις ευχαριστημένος. Κάναμε την προσπάθειά μας, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα που είναι σε υψηλότερη κατηγορία, γνωρίζω τον βαθμό δυσκολίας, αλλά η ΑΕΛ με την ιστορία που έχει στον θεσμό θα κάνει το καλύτερο για να περάσει στην επόμενη φάση».