«Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ Λάρνακας για την απόκτηση του Ιμάντ Φαράζ»

Φαράζ

i

© Imago

«Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ Λάρνακας για την απόκτηση του Ιμάντ Φαράζ»

Sportal newsroom 18:23 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 20.08.2024

Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Λοίκ Τανζί, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ, Ιμάντ Φαράζ.

Όπως έχει διαπιστωθεί πολλάκις, ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντάνιελ Ποντένσε πίσω στο Λιμάνι. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Γουλβς κι έτσι δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Πορτογάλου εξτρέμ.

Η ομάδα του Πειραιά ταυτόχρονα φαίνεται πως εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο της «Equipe», Λοίκ Τανζί, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ Λάρνακας για την απόκτηση του Ιμάντ Φαράζ. Ο 25χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Κύπρο την τελευταία τριετία με τη φανέλα της ΑΕΚ και συνολικά έχει μετρήσει 120 συμμετοχές με απολογισμό 16 γκολ και 16 ασίστ.

Το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα έχει ισχύ για άλλα δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν ο ίδιος έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Λιλ και Μουσκρόν.

«Αυτή την στιγμή στη Λάρνακα ο Ιμάντ Φαράζ έλαβε πρόταση από τον Ολυμπιακό με τον οποίο προχωρούν οι διαπραγματεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος δημοσιογράφος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!