Ιμόμπιλε για το ατύχημα: «Ήταν ένας εφιάλτης για εμένα και τις κόρες μου»
i

©print screen

Ιμόμπιλε για το ατύχημα: «Ήταν ένας εφιάλτης για εμένα και τις κόρες μου»

Sportal newsroom 15:18 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 14.08.2024

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε μίλησε για το τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του, λέγοντας ότι ήταν ένας εφιάλτης τόσο για εκείνον όσο για και τις κόρες του.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είχε ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του το μεσημέρι της Κυριακής (16/4). Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής συγκεκριμένα τράκαρε με ένα τραμ το οποίο παραβίασε ένα κόκκινο φανάρι. 

Το αυτοκίνητό του καταστράφηκε, παρόλα αυτά εκείνος είναι καλά στην υγεία του. Ο μόνος τραυματισμός που αποκόμισε από τη σύγκρουση ήταν ένα κάταγμα στα πλευρά και κάκωση στη σπονδυλική στήλη και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 15 μέρες. 

Γλίτωσε την τιμωρία για τα ρατσιστικά συνθήματα στον Λουκάκου η Γιουβέντους
SERIE A

12:27 - 15.04.2023

Γλίτωσε την τιμωρία για τα ρατσιστικά συνθήματα στον Λουκάκου η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θα έχει κανονικά τους οργανωμένους οπαδούς της στο πλευρό της στον αγώνα με τη Νάπολι, καθώς πάρθηκε πίσω η απόφαση για κλείσιμο της κερκίδας μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Λουκάκου.

Σε δηλώσεις που έκανε λοιπόν, ο αρχηγός της Λάτσιο ανέφερε ότι έζησε έναν εφιάλτη. Τόνισε μάλιστα ότι το μόνο που σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή ήταν να προστατεύσει τις κόρες του.

«Μία απίστευτη σύγκρουση, εκείνα τα δευτερόλεπτα σκεφτόμουν μόνο να προστατεύσω τα κορίτσια μου. Ήταν ένα εφιάλτης, φοβόμουν για εκείνες.

Ευτυχώς και εμείς κι ο οδηγός του τραμ είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε. Αν ήμασταν με το μικρό αυτοκίνητο δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, περάσαμε πολύ άσχημα», ήταν τα λόγια του Ιταλού ποδοσφαιριστή.