Ιμπόρα: «Η καρδιά ζητά να επιστρέψω στη Λεβάντε – Το άξιζε ο Μεντιλίμπαρ»

Βιθέντε Ιμπόρα

i

/©Intime

Ιμπόρα: «Η καρδιά ζητά να επιστρέψω στη Λεβάντε – Το άξιζε ο Μεντιλίμπαρ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:42 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 31.05.2024

Ο 36χρονος Ισπανός μέσος, Βιθέντε Ιμπόρα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στη Λεβάντε και για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ αναφέρθηκε στο ξέσπασμα χαράς με την κατάκτηση του Conference League.

Συνέντευξη στην ισπανική εκπομπή «El Larguerο» παραχώρησε ο Βιθέντε Ιμπόρα κι αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πέμπτου ευρωπαϊκού του τροπαίου, στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και στην επιθυμία του να επιστρέψει στη Λεβάντε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιμπόρα:

Για το πως έζησε τα μεθεόρτια της κατάκτησης του τροπαίου:

«Οι Έλληνες είναι πολύ παθιασμένοι. Ήταν τρομερός ο τρόπος με τον οποίο γιόρτασαν την κατάκτηση του Conference League. Ο τίτλος αυτός ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο κόσμος το καρτερούσε χρόνια. Παρότι ο αγώνας τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα και φύγαμε από το γήπεδο πολύ αργά, οι δρόμοι ήταν κατάμεστοι και ήταν δύσκολο για το πούλμαν μας να κινηθεί. Έφτασα στο σπίτι κατά τις 7 το πρωί. Ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματα που δεν μπόρεσα να κοιμηθώ πάνω από μια ώρα».

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Είναι ένας απλός, λαϊκός άνθρωπος... Μετά από μια ζωή στους πάγκους, του άξιζε μια τέτοια χαρά. Χαίρομαι πολύ όταν πετυχαίνουν τέτοιοι άνθρωποι. Το δικαιούται απόλυτα. Με τις ιδέες, τη φιλοσοφία του και το πόσο κοντά ήταν σε όλους μας, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να δείξει το σπουδαίο ταλέντο που είχε».

Ρέτσος: «Τώρα μπορώ να πω τι έγινε μετά τη Φενέρ και την ΑΕΚ...» (vids)
CONFERENCE LEAGUE

10:55 - 31.05.2024

Ρέτσος: «Τώρα μπορώ να πω τι έγινε μετά τη Φενέρ και την ΑΕΚ...» (vids)

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Ρέτσος στο MEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύο λάθη που έκανε στα ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την ΑΕΚ και στην αντίδραση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Για την Λεβάντε και το μέλλον του:

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω στη Λεβάντε και να τη βοηθήσω.. Η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω, να δώσω ό,τι μου έχει απομείνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει».