Ιμπόρα: «Νιώθω έτοιμος και ανυπόμονος να κερδίσω το Conference League με τον Ολυμπιακό»

Βιθέντε Ιμπόρα

i

©intime

Ιμπόρα: «Νιώθω έτοιμος και ανυπόμονος να κερδίσω το Conference League με τον Ολυμπιακό»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:59 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 29.05.2024

Συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο έδωσε ο Βιθέντε Ιμπόρα, στο περιθώριο του τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα,

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (29/5,22:00) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Φιορεντίνα στην «ΑΕΚ Αrena» στον τελικό του Europa Conference League.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκό τελικό θέλουν κόντρα στους «βιόλα», που έφθασαν και πέρσι μέχρι τον τελικό αλλά ηττήθηκαν από τη Γουέστ Χαμ, να κατακτήσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο και να κάνουν πραγματικότητα το «όνειρο τρελό» εκατοντάδων φιλάθλων τους.

Η ατάκα του Ιταλιάνο για το πως θα σταματήσει τον Ελ Κααμπί: «Φέραμε αλυσίδες και λουκέτα»
CONFERENCE LEAGUE

09:44 - 29.05.2024

Η ατάκα του Ιταλιάνο για το πως θα σταματήσει τον Ελ Κααμπί: «Φέραμε αλυσίδες και λουκέτα»

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο αστειεύτηκε για το πώς θα σταματήσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00) στον τελικό της Conference League.

Στο περιθώριο του τελικού, ο Βιθέντε Ιμπόρα έδωσε συνέντευξη σε ισπανικό Μέσο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δηλώνει έτοιμος για να κερδίσει με τον Ολυμπιακό τον πέμπτο του ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στον πιθανό επαναπατρισμό του.

«Το όνειρό μου είναι πάντα να γυρίσω στη Λεβάντε, αλλά τώρα θέλω να κερδίσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Το ποδόσφαιρο μου έχει δείξει ότι γίνονται πράγματα όταν δεν τα περιμένεις, για αυτό προσπαθώ να πολεμάω μέχρι τέλους», είπε ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» στο «superdeporte.es».

Και συνέχισε: «Μας έμεινε μια πικρή γεύση στο τέλος, είχαμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα, έχουμε μια ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν τίτλο που περιμένουν όλοι για χρόνια και να δώσουμε μια μεγάλη σημασία στο φινάλε. Νιώθω έτοιμος, ανυπόμονος και αποφασισμένος, όπως όλοι μέσα στην ομάδα».

Για τον πιθανό επαναπατρισμό του, ο Ιμπόρα είπε: «Δεν χρειάζεται να ρωτάτε, το είχα π[ει όταν έφυγα ότι θα ήθελα να επιστρέψω. Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί στον τελικό. Δεν έχουμε μιλήσει επίσημα, αλλά είμαι ήρεμος. Ξέρουν τι θέλω και τι σκέφτομαι», κατέληξε ο Ισπανός ποδοσφαιρσιτής.