Συνάντηση μάνατζερ του Ιμπόρα με Λεβάντε: «Είμαστε σε καλό δρόμο για την επιστροφή του»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα

Συνάντηση μάνατζερ του Ιμπόρα με Λεβάντε: «Είμαστε σε καλό δρόμο για την επιστροφή του»

Κώστας Τόπας 14:36 - 07.06.2024

Ο μάνατζερ του Βιθέντε Ιμπόρα συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Λεβάντε προκειμένου να συζητήσουν την επιστροφή του 36χρονου μέσου του Ολυμπιακού, στην ισπανική ομάδα.

Η Λεβάντε αρχίζει να διαμορφώνει την πιθανή επιστροφή του Βιθέντε Ιμπόρα από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.

Συγκεκριμένα η «As» σε σημερινό (07/06) δημοσίευμα τονίζει ότι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Φέντε Μάρκο, συναντήθηκε σήμερα πρωί της Παρασκευής (07/06) με τον Φελίπε Μινιάμπρες, τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιμπόρα.

«Έρχομαι γιατί ο Φελίπε και εγώ είχαμε προγραμματίσει μια συνάντηση μετά το τέλος της σεζόν. Όπως κάνουμε με όλους τους συλλόγους και εκείνους με όλους τους παράγοντες για την αξιολόγηση των αναγκών και των καταστάσεων που μπορεί να προκύψουν, δεν ήταν μια υπόθεση για τον Ιμπόρα αποκλειστικά.

Έχουμε προγραμματίσει την επόμενη εβδομάδα να αξιολογήσουμε εάν αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να συμβεί», διαβεβαίωσε ο ατζέντης του 36χρονου Ισπανού μέσου των «ερυθρόλευκων.

«Υπάρχει μια κοινωνία μεταξύ όλων των πλευρών, του Φελίπε, του διοικητικού συμβουλίου, του συλλόγου και των φιλάθλων, με τον Βιθέντε. Ετσι είναι. Πρέπει να δούμε ότι οι συνθήκες το επιτρέπουν αυτό. Δείτε επίσης επιλογές, γιατί προέρχεται από την κατάκτηση του Conference League και έχει και τις δυνατότητές του. Θα πρέπει να του τα εκθέσουμε όλα όπως κάθε παίκτης και θα τα αξιολογήσει», τόνισε ο Φέντε Μάρκο στο τέλος της συνάντησης με τον αθλητικό διευθυντή της Λεβάντε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Λεβάντε, ο Φέντε Μάρκο διαβεβαίωσε ότι «φυσικά θα μπορούσε να είναι πιο δυνατό», σε σχέση με τις δυσκολίες που εμπόδιζαν την υπογραφή του την περασμένη σεζόν.

«Συμφωνήσαμε ότι την επόμενη εβδομάδα, όταν έχουν εξελιχθεί περισσότερα πράγματα, θα μιλήσουμε ξανά για το θέμα. Γι' αυτό τώρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με κάθε τρόπο», κατέληξε ο ατζέντης του Ιμπόρα.