Ο Ιμπραΐμοβιτς παρευρέθηκε στη συναυλία των Coldplay και «τρελάθηκε» (vid)
i

©PrtScr twitter

Ο Ιμπραΐμοβιτς παρευρέθηκε στη συναυλία των Coldplay και «τρελάθηκε» (vid)

Κώστας Τσιακλής • 13:59 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 14.08.2024

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν παρών στη συναυλία των Coldplay στο «Σαν Σίρο» και «τρελάθηκε» με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρέθηκε ξανά στο κατάμεστο «Σαν Σίρο» αλλά αυτή τη φορά δεν έπαιξε μπάλα. Ο Σουηδός ήταν παρών στη συναυλία των Coldplay και αφού «τρελάθηκε», μας το έδειξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση όμως αυτό το γεγονός δεν τον απέτρεψε από το να παρευρεθεί για ακόμα μια στο «Σαν Σίρο». Το γήπεδο του Μιλάνου υποδέχθηκε τους Coldplay, οι οποίοι με συναυλία τους «μάγεψαν» το κοινό που γέμισε το στάδιο και δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Αυτό το γεγονός ενθουσίασε και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που δήλωσε παρών στη συναυλία και κοινοποίησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας μας τη φοβερή αυτή ατμόσφαιρα. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Όπως προαναφέραμε ο Σουηδός αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια και να βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα. Ο Ιμπραΐμοβιτς αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λος Άντζελες Γκάλαξι και φυσικά στην Εθνική Σουηδίας.

Ο 41χρονος αποχωρεί με απολογισμό 496 γκολ και 204 ασίστ σε 827 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο. Με το εθνόσημο ο Ζλάταν κατέγραψε 62 γκολ και 25 ασίστ σε 122 εμφανίσεις. Τη φετινή σεζόν το πέρασμα του χρόνου δεν τον άφησε ανεπηρέαστο αφού οι τραυματισμοί που είχε του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις συμμετοχές.

Ο Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για την απόφαση του και είπε τα εξής: «Μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα, κράτησα μέσα μου αυτό το γεγονός ότι σταματάω το ποδόσφαιρο, δεν το είπα σε κανέναν, ο σύλλογος δεν το ήξερε. Από αύριο είμαι ελεύθερος άνθρωπος από αυτόν τον κόσμο. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα ως επαγγελματίας, θέλω να ευχαριστήσω τη Μίλαν και όλες τις ομάδες στις οποίες έχω παίξει. Μέλλον; Τώρα έρχεται το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου.

Τρομερός διάλογος Αντετοκούνμπο με Ιμπραΐμοβιτς: «Γιάννη, εσύ πληρώνεις»
NBA

21:27 - 16.06.2023

Τρομερός διάλογος Αντετοκούνμπο με Ιμπραΐμοβιτς: «Γιάννη, εσύ πληρώνεις»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε δώρο μια υπογεγραμμένη μπλούζα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και όταν την... φλέξαρε στα social media, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ζήτησε να τον κεράσει ένα ελληνικό δείπνο.

Όταν ξύπνησα έβρεχε, είπα "Ο Θεός είναι και λυπημένος". Το συναίσθημα είναι πολύ δυνατό, έμοιαζα με ζόμπι που περπατάει. Αν αυτό ήταν πριν από 3 μήνες, θα είχα πανικοβληθεί. Σήμερα το δέχομαι και είμαι έτοιμος, λίγο λυπημένος βέβαια, το ποδόσφαιρο με έκανε άντρα. Όλοι οι παίκτες είναι "προγραμματισμένοι". Πανικός είναι όταν ξυπνάς και δεν ξέρεις πια τι να κάνεις. Θα μου λείψουν τα αποδυτήρια, είναι ένα σπίτι για εμάς τους παίκτες, είμαστε προστατευμένοι μέσα στα αποδυτήρια. Τώρα δυστυχώς πρέπει να μοιραστώ με τη γυναίκα μου το σπίτι».