Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Ο γιος του Ζλάταν πέτυχε γκολάρα που θα ζήλευαν μέχρι και οι Μέσι - Κριστιάνο (vid)

Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Ο γιος του Ζλάταν πέτυχε γκολάρα που θα ζήλευαν μέχρι και οι Μέσι - Κριστιάνο (vid)

Κώστας Τόπας 12:56 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 15.09.2024

Ο γιος του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Μαξιμίλιαν, πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με την δεύτερη ομάδα της Μίλαν, όπου τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ζήλευαν.

Ο περυσινός Ιούνιος ήταν περίεργος για τους οπαδούς της Μίλαν, καθώς λίγες εβδομάδες πριν το θάνατο του Μπερλουσκόνι, είδαν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ο Σουηδός σταρ, ο οποίος γεννήθηκε στις 3/10/81 ήταν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τους «ροσονέρι» και μάλιστα υπήρχαν σενάρια ότι θα μετακομίσει στη Μόντσα.

Στο τέλος του αγώνα Μιλάν-Βερόνα, όμως, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν βοήθησε τη Μίλαν, ανακοίνωσε το «αντίο» του στο ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ήθελε να σταματήσει στην κορυφή κι έτσι βουρκωμένος ανακοίνωσε το τέλος μίας τεράστιας καριέρας.

Το «Σαν Σίρο» σείστηκε στο αντίο του Ζλάταν με ένα χειροκρότημα, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Ο Σουηδός σταρ βουρκωμένος και με τον τεχνικό Πιόλι και τους συμπαίκτες του να χειροκροτούν, πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω, αλλά είναι μια χαρά, τόσες αναμνήσεις και τόσες αναμνήσεις μέσα σε αυτό το γήπεδο.

Μου δώσατε πρώτα αγάπη και μετά ευτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την υπομονή τους. Θέλω να ευχαριστήσω τη δεύτερη οικογένειά μου: τους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ τον προπονητή, το επιτελείο, τους προπονητές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν κατά τον αποχαιρετισμό του στους οπαδούς των «ροσονέρι».

Σήμερα όμως ο Σουηδός αστέρας καμαρώνει τον μικρό του γιο, Μαξιμίλιαν να τα πηγαίνει περίφημα ως ποδοσφαιριστής της δεύτερης ομάδας της Μίλαν. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αντιμετώπισε την Έμπολι, της οποίας η ομάδα από το Μιλάνο επικράτησε με 4-1.

Ο Μαξιμίλιαν Ιμπραΐμοβιτς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της Μίλαν στην αναμέτρηση. Ο γιος του Ζλάταν, πέτυχε ένα τέρμα σπάνιας ομορφιά, λίγο πριν το ημίχρονο για το 2-0. Συγκεκριμένα, πάτησε περιοχή και αφού πρώτα «ζύγισε» την μπάλα στη συνέχεια την έστειλε με δύναμη στα αντίπαλα δίχτυα.