Ο Ίνγκασον επιστρέφει για πρώτη φορά στην Τούμπα ως αντίπαλος

Ίνγκασον

i

© Intime

Ο Ίνγκασον επιστρέφει για πρώτη φορά στην Τούμπα ως αντίπαλος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:10 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 14.09.2024

Η ιδιαίτερη επιστροφή του Ίνγκι Ίνγκασον στο πρώην «σπίτι» του.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε κι από σήμερα (14/9) έχουμε επιστροφή στην εγχώρια δράση.

Την παράσταση στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League «κλέβει» το ντέρμπι της Τούμπας (15/9) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στην Τούμπα ως αντίπαλος.

Να θυμίσουμε πως ο Ισλανδός αποτέλεσε έναν από τους ηγέτες του ΠΑΟΚ της σύγχρονης εποχής. Ο ίδιος έγινε κάτοικος Τούμπας τον Γενάρη του 2019, ωστόσο καθιερώθηκε στην αρχική ενδεκάδα την επόμενη σεζόν. Συνολικά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα κατέγραψε 15 γκολ και 4 ασίστ σε 148 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Το περσινό καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους Θεσσαλονικείς για λογαριασμό της Μίντιλαντ, ενώ πριν μερικές εβδομάδες επέστρεψε στη χώρα μας και ντύθηκε στα «πράσινα».

Με Ουναΐ στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (15/9) και είναι πάνοπλη. Το «παρών» για πρώτη φορά στην αποστολή δίνει ο Αζεντίν Ουναΐ, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, αλλά και ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Από την άλλη, εκτός έμειναν οι ΣπόραρΜάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.