Το χρυσό συμβόλαιο του Ίνγκασον - Για τέσσερα χρόνια η συμφωνία και συνολικές αποδοχές 5 εκατ. ευρώ
i

©IMAGO

Το χρυσό συμβόλαιο του Ίνγκασον - Για τέσσερα χρόνια η συμφωνία και συνολικές αποδοχές 5 εκατ. ευρώ

Sportal newsroom 19:21 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 15.07.2024

Ο Παναθηναϊκός δίνει στον Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν μπόνους και η συνεργασία θα είναι για τέσσερα χρόνια.

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον είναι ένας έμπειρος, δυναμικός στόπερ κι ανάλογα πληρώνει και ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του.

Οι πράσινοι για να τον αποκτήσουν από την πρωταθλήτρια Δανίας Μίντιλαντ φέρονται να έδωσαν το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο σκανδιναβικός σύλλογος είχε πληρώσει 4 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ πριν από έναν χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός, παράλληλα, κάνει τον 31χρονο Ισλανδό κεντρικό αμυντικό τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στα μετόπισθεν. Ο Ίνγκασον συμφώνησε για τέσσερα χρόνια, όσο ήταν το υπόλοιπο του συμβολαίου του με την Μίντιλαντ κι ετησίως θα εισπράττει 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρχουν κι αρκετά μπόνους, όπως συμμετοχών κι επίτευξης στόχων.

Ο Ίνγκασον ουσιαστικά θα πάρει για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον πέντε εκατ. ευρώ μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου και συν το ποσό που δίνει η ΠΑΕ στην Μίντιλαντ για την αγορά του, γίνεται αντιληπτό ότι αυτή η σπουδαία μεταγραφική κίνηση αγγίζει σχεδόν τα 9 εκατ. ευρώ.