Ο Ινιέστα θα πει το «αντίο» του στην Ιαπωνία κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Αντρές Ινιέστα

i

PrtScr

Ο Ινιέστα θα πει το «αντίο» του στην Ιαπωνία κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 11:46 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 14.08.2024

Ο Αντρές Ινιέστα ετοιμάζει να πει το «αντίο» του στην Βίσελ Κόμπελ στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του κόντρα στην Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο.

Ο Αντρές Ινιέστα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το ιαπωνικό ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός από τη Λα Μάντσα ετοιμάζει το αντίο στη Βίσελ Κόμπε, την ομάδα στην οποία εντάχθηκε το 2018 και στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια. Μάλιστα, ο Ισπανός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του το 2020 έως τις 31 Ιανουαρίου 2024, αλλά δεν θα το τηρήσει μέχρι τέλους.

Ο ιαπωνικός Τύπος και συγκεκριμένα η «Nikkan Sports» διαβεβαιώνει ότι ο Ινιέστα θα αποχωρήσει από τη Βίσελ Κόμπε τον Ιούλιο. Αυτή τη σεζόν, ο 38χρονος πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα έχει συμμετάσχει σε μόλις τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του, έχοντας ταλαιπωρηθεί σε μεγάλο βαθμό από τραυματισμούς.

Στην Ιαπωνία επισημαίνουν ως αποχαιρετιστήριο τον αγώνα που έχει διοργανωθεί για τον μήνα Ιούνιο μεταξύ της Βίσελ Κόμπε και της Μπαρτσελόνα. Τα ΜΜΕ της χώρας διαβεβαιώνουν ότι αυτή η αναμέτρηση θα είναι ως φόρος τιμής στον Ισπανό αστέρα που στην Ιαπωνία έδωσε τα τελευταία κομμάτια ποιότητας και έχει κερδίσει τίτλους για την ομάδα του.

Παρόλα αυτά, η αποχώρησή του από την Ιαπωνική Λίγκα δεν σημαίνει απαραίτητα και το αντίο του από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σύντομα θα γίνει 39 ετών, αλλά ο Ινιέστα έχει εκφράσει αρκετές φορές την πεποίθησή ότι επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει. Τουλάχιστον και τη νέα χρονιά..