Νίκη κορυφής για την Ίντερ με «ζωγραφιά» Ντιμάρκο

Ίντερ - Φροζινόνε

i

© Glomex

Νίκη κορυφής για την Ίντερ με «ζωγραφιά» Ντιμάρκο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:40 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 14.08.2024

Η Ίντερ πήρε τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Φροζινόνε (2-0) και πάτησε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Ξανά κορυφή για την Ίντερ!

Οι «Νερατζούρι» υποδέχτηκαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» τη Φροζινόνε και πήραν τη νίκη με 2-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A, με τους Ντιμάρκο και Τσαλχάνογλου να πετυχαίνουν τα γκολ της αναμέτρησης.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς από το ξεκίνημα και δεν έδωσαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.

Στο 19ο λεπτό, ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, ωστόσο ο Τουράτι δήλωσε παρών και κράτησε το μηδέν με μία εκπληκτική επέμβαση.

Στο 43ο λεπτό η πίεση της Ίντερ απέδωσε καρπούς, με τον Ντιμάρκο να πετυχαίνει το ωραιότερο γκολ της καριέρας του. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Ιταλός επιχείρησε ένα απίθανο σουτ από το κέντρο του γηπέδου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τουράτι, ο οποίος βρισκόταν σε λάθος θέση.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο και με το... καλημέρα ακολούθησε και το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους. Ο Τσαλχάνογλου ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, η Ίντερ έριξε τον ρυθμό, δεν απειλήθηκε και διαχειρίστηκε εύκολα το υπέρ της προβάδισμα.

Με αυτήν τη νίκη, οι «Νερατζούρι» έφτασαν τους 31 πόντους, με αποτέλεσμα να ανέβουν ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, ενώ η Φροζινόνε παρέμεινε στη 12η θέση με 15 πόντους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ