Η γκολάρα του Ντιμάρκο από τα 56 μέτρα θύμισε Ρεκόμπα (vids)

Ντιμάρκο

i

PrtScr

Η γκολάρα του Ντιμάρκο από τα 56 μέτρα θύμισε Ρεκόμπα (vids)

Κώστας Τόπας 13:25 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 14.08.2024

O Φεντερίκο Ντιμάρκο σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα, επιχειρώντας ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου, το οποίο θύμισε σε μεγάλο βαθμό αυτό που είχε πετύχει ο άλλοτε επιθετικός του Πανιωνίου, Άλβαρο Ρεκόμπα το 1998 με τη φανέλα της Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» υποδέχτηκαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» τη Φροζινόνε και πήραν τη νίκη με 2-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A, με τους Ντιμάρκο και Τσαλχάνογλου να πετυχαίνουν τα γκολ της αναμέτρησης. Ο πρώτος μάλιστα βρήκε δίχτυα με υπέροχο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Ιταλός επιχείρησε ένα απίθανο σουτ από το κέντρο του γηπέδου, από τα 56 μέτρα και η μπάλα κατέληξε στην εστία του Τουράτι, ο οποίος βρισκόταν σε λάθος θέση.

Το γκολ σπάνιας ομορφιάς από τον Ντιμάρκο αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα στην ιστορία της Ίντερ. Ενα γκολ το οποίο θύμισε αυτό που είχε σημειώσει ο άλλοτε επιθετικός του Πανιωνίου, Άλβαρο Ρεκόμπα εκτός έδρας στην Έμπολι το 1998

Ο πρώην διεθνής της Ουρουγουάης βρήκε δίχτυα από τη μεσαία γραμμή, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ από τα 71 συνολικά που είχε σε 261 ματς με τους «νερατζούρι». Πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο Dimarco ήθελε πραγματικά να σουτάρει από τόσο μακριά και ο Ιταλός διεθνής επιβεβαίωσε μετά το παιχνίδι ότι αποφάσισε να πάει για το γκολ όταν είδε τον τερματοφύλακα εκτός γραμμής .

🔴Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!