Σε διαπραγματεύσεις με τον Ζόρντι Άλμπα βρίσκεται η Ίντερ Μαϊάμι

Ραφίνια & Ζόρντι Άλμπα

i

©Eric Alonso/Getty Images

Σε διαπραγματεύσεις με τον Ζόρντι Άλμπα βρίσκεται η Ίντερ Μαϊάμι

Κώστας Τσιακλής • 19:46 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 14.08.2024

Η Ίντερ Μαϊάμι θέλει να συνεχίσει να απασχολεί τον κόσμο με ηχηρές μεταγραφές και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ζόρντι Άλμπα που αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα.

Η Ίντερ Μαϊάμι μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ακόμα μια νέα ηχηρή μεταγραφή αφού βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Ζόρντι Άλμπα.

Η ομάδα του MLS έκανε ένα από τα «μπαμ» του καλοκαιριού αφού απέκτησε ως ελεύθερο τον Λιονέλ Μέσι που αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Πλέον ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η παρέα του έχουν άγριες διαθέσεις αφού θέλουν να αποκτήσουν και άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου.

Ο νεότερος που μπήκε στη μεταγραφική τους λίστα είναι ο Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα. Μάλιστα ο Ισπανός ακραίος αμυντικός μπακ βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ Μαϊάμι ωστόσο η περίπτωση του είναι περίπλοκη αφού για τον ποδοσφαιριστή έχουν στείλει προτάσεις και δύο ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Άλμπα θα αποφασίσει για το μέλλον του τις επόμενες εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άλμπα συνυπήρξε με τον Μέσι στη Μπαρτσελόνα για περίπου εννέα χρόνια (2012-2021). Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η Ίντερ Μαϊάμι ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτηση των Σέρχιο Μπουσκέτς και Λουίς Σουάρες που επίσης έχουν αγωνιστεί στους «μπλαουγκράνα». Στο στόχαστρο της φαίνεται να είναι και ο Άνχελ Ντι Μαρία που δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Γιουβέντους.

Ο Άλμπα αποχώρησε έπειτα από 12 χρόνια από τη Μπαρτσελόνα και στο αποχαιρετιστήριο του μήνυμα ανέφερε τα εξής: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Το είπα αμέσως μετά το ματς και θα το πω ξανά: μου δώσατε τις πιο συναρπαστικές στιγμές στην καριέρα μου. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα το φανταζόμουν καλύτερα.

Ήμουν στην Μπάρτσα όταν ήμουν μικρός, μετά πήγα στην Κορνεγιά και αυτά ήταν δύο υπέροχα χρόνια. Η Βαλένθια με υπέγραψε. Αλλά όταν έφυγα από την Μπάρτσα, πίστεψα στον εαυτό μου. Πίστευα ότι θα μπορούσα να φτάσω στην 1η κατηγορία, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσει στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Σίγουρα αυτό δεν είναι αντίο, αλλά θα τα πούμε αργότερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον παππού μου. Μου λείπει τόσο πολύ. Ποτέ δεν θα ξεπεράσω το γεγονός ότι δεν με είδε να παίζω στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Παππού, τα κατάφερα».