Το αινιγματικό tweet της Ίντερ Μαϊάμι για τον Μέσι και τα υπόλοιπα αστέρια που θα τον ακολουθήσουν

Το tweet της Ίντερ Μαϊάμι

Το αινιγματικό tweet της Ίντερ Μαϊάμι για τον Μέσι και τα υπόλοιπα αστέρια που θα τον ακολουθήσουν

Κώστας Τόπας 09:19 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 14.08.2024

Με ένα αινιγματικό tweet στο Twitter η Ίντερ Μαϊάμι άφησε υπονοούμενα για την απόκτηση περισσότερων αστέρων που θα πλαισιώνουν τον Λιονέλ Μέσι.

Μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι ετοιμάζεται να συνεχίσει να παίζει δυνατά στη μεταγραφική περίοδο και να περικυκλώσει τον Αργεντινό με μια ομάδα αστέρων. Τις τελευταίες ώρες, ο διεθνής Τύπος διαβεβαιώνει ότι ο Σέρχιο Μπουσκέτς θα είναι σύντομα νέα φιγούρα στην ομάδα και τώρα ένας από τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, ο Χόρχε Μας, δημοσίευσε ένα tweet που υποδηλώνει ότι διάσημες προσθήκες όπως αυτή του «Pulga» αναμένονται στο ρόστερ.

Με τρεις φανέλες ομάδων κρεμασμένες σε αποδυτήρια, ο εκ των ιδιοκτητών έγραψε «coming soon» και ένα υπογραμμισμένο «ναι», αφήνοντας να εννοηθεί ότι επίκειται η ανακοίνωση.

Η άφιξη του Μέσι στο Μαϊάμι είναι βέβαιο ότι θα φέρει επανάσταση στην αμερικανική αγορά ποδοσφαίρου και θα οδηγήσει στην άφιξη περισσότερων αστέρων τους επόμενους μήνες στο MLS. Ηδη εκτός από τον Μπουσκέτς, οι διοικούντες την Ίντερ Μαϊάμι φέρεται να δουλεύουν για τις υποθέσεις των Ζόρντι Άλμπα και Λουίς Σουάρες.

Ο Άλμπα αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της φετινής σεζόν και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Ισπανία δεν είναι απίθανο ο Ισπανός μπακ να μετακομίσει στις ΗΠΑ ώστε να συναντηθεί ξανά με τον Μέσι αλλά και τον Μπουσκέτς.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μάλιστα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός θα μπορούσε επίσης να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι, σύμφωνα με το site GZH στη Βραζιλία. Αν και έχει συμβόλαιο με την Γκρέμιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε δεν θα ήταν αντίθετη στο να αφήσει τον Σουάρες να παίξει με τον φίλο του Λέο στο MLS, σκεπτόμενος να μην μείνει με έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή και να πετύχει οικονομική αποζημίωση για ένα ποδοσφαιριστής που είναι ήδη 36 ετών.