Με λυτρωτή τον Τουράμ η Ίντερ «πάτησε» κορυφή

Με λυτρωτή τον Τουράμ η Ίντερ «πάτησε» κορυφή

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:00 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 14.08.2024

Χάρη στο γκολ του Μάρκους Τουράμ, η Ίντερ επικράτησε κόντρα στη Ρόμα και ανέβηκε στη κορυφή της Serie A με 25 βαθμούς.

Χάρη στο γκολ του Μάρκους Τουράμ, η Ίντερ επικράτησε εντός έδρας κόντρα στη Ρόμα, για την 10η αγωνιστική της Serie A. 

Πλέον οι «νερατζούρι» ισοβαθμούν με τη Γιουβέντους στη πρώτη θέση του πίνακα με 25 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην 8η θέση με 14 πόντους.  

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου έκανε το σουτ από την άκρη της περιοχής, όμως η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ρουί Πατρίσιο.  

Οκτώ λεπτά μετά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είχε καλή στιγμή με τον Μάρκους Τουράμ, ενώ στο 16ο λεπτό το σουτ του Φεντερίκο Ντιμάρκο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πατρίσιο

Οι παίκτες της Ίντερ έκαναν ό,τι ήθελαν, δημιουργούσαν (και έχαναν) ευκαιρίες, χωρίς να απειλούνται από τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο στην επανάληψη οι «νερατζούρι» βρήκαν δίχτυα μετά από πολλές χαμένες προσπάθειες. 

Στο 81ο λεπτό ο Ντιμάρκο διάβασε ωραία την φάση και έδωσε στον Τουράμ, ο οποίος με σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για την ομάδα του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η ατμόσφαιρα στο «Τζουσέπε Μεάτσα» ήταν απίθανη, με τους φίλους της Ίντερ να αποδοκιμάζουν τον Ρομέλου Λουκάκου, ύστερα από όσα έχει πει και τις προσπάθειές του να πάει στη Γιουβέντους

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (11ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ