Το γκολ του Ιωαννίδη... ανέβαλε τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τη Σπόρτινγκ

Ο Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Το γκολ του Ιωαννίδη... ανέβαλε τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τη Σπόρτινγκ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:26 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 23.08.2024

Το γκολ που πέτυχε ο Φώτης Ιωαννίδης εναντίον της Λανς, αποτέλεσε την αιτία για αναβολή των συζητήσεων που είχε ο Παναθηναϊκός με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε πορτογαλική ιστοσελίδα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που έχει τον τελευταίο λόγο για τη μεταγραφή του. Το «τριφύλλι» δεν φαίνεται να είναι πρόθυμο να αφήσει τον επιθετικό να φύγει εύκολα, παρά τα 20 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι Πορτογάλοι.

Μάλιστα, το γκολ που πέτυχε ο Έλληνας επιθετικός έδωσε περεταίρω παράταση στις συζητήσεις με τα «Λιοντάρια». Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το Μέσο «Leonino», το οποίο τονίζει πως το τέρμα που σκόραρε έδωσε παράταση στο σήριαλ «Φώτης Ιωαννίδης».

«Η αλήθεια είναι ότι, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας διεθνής πέτυχε ένα γκολ, η ομάδα της Αθήνας κατέληξε να χάσει από τη Λανς με 2-1, όντας ένα γκολ μείον στο δεύτερο σκέλος της ισοπαλίας. Ως εκ τούτου, είναι πρακτικά αδύνατο για τον Παναθηναϊκό να δώσει τον παίκτη πριν από αυτό, καθώς η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 29 Αυγούστου. Το αποτέλεσμα είναι πιθανό να κρίνει το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Η Σπόρτινγκ με επικεφαλής τον Φρεντερίκο Βαράντα έθεσε στο τραπέζι πρόταση 20 εκατ. ευρώ, στα οποία θα μπορούσαν να προστεθούν 3 εκατ. σε μπόνους και το 10% μιας μελλοντικής μεταγραφής. Αν αποτύχει η υπογραφή του Φώτη Ιωαννίδη, οι "πρασινόλευκοι" θα αναζητήσουν νέες εναλλακτικές για τον επιθετικό τομέα», ανέφερε μεταξύ άλλων το Μέσο από την Πορτογαλία.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πόσταρε το γκολ του Ιωαννίδη με περιγραφή Μέσι!

Ο Φώτης Ιωαννίδης πιστοποίησε στο ματς με την Λανς την ποιότητά του. Με ένα γκολ, που σημειώνουν ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, ο διεθνής επιθετικός μείωσε σε 2-1 για τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής επιθετικός πήρε την μπάλα έξω από την γαλλική περιοχή και με ένα απίστευτο σλάλομ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έξι παίκτες προσπάθησαν να τον ανακόψουν χωρίς επιτυχία, και με ψύχραιμο πλασέ μείωσε στο τελικό 2-1.

«54' 2-1 Τι έβαλε ο άνθρωπος! Ο Φώτης σκόραρε α λα Ρονάλντο «φαινόμενο»! Πήρε τη μπάλα 20 μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και απέναντι στον Μασάδο πλάσαρε εύστοχα!», ήταν το σχόλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Twitter. Αυτό το γκολ διατηρεί τις ελπίδες του τριφυλλιού για πρόκριση, αν και το έργο του δεν είναι εύκολο κόντρα στη γαλλική ομάδα, που εκτός από ποιότητα, διαθέτει και πολλούς ταχυδυναμικούς ποδοσφαιριστές.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στα social media του «τριφυλλιού», ο διαχειριστής της σελίδας παρομοίασε τον Ιωαννίδη με τον Μέσι, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα «Ankara Fotissss».