Επιμένουν οι Πορτογάλοι: «Δεν τα παρατάει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη παρά τις προτάσεις από Αγγλία»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

Επιμένουν οι Πορτογάλοι: «Δεν τα παρατάει η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη παρά τις προτάσεις από Αγγλία»

Sportal newsroom 11:24 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 13.08.2024

Η «A Bola» με νέο δημοσίευμα της αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπορεί τελικά να κάνει δικό της τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει διαδοχικά προτάσεις από την Ίπσουιτς, τη Λέστερ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη Μπολόνια και διατηρεί στο δυναμικό του τον 24χρονο επιθετικό.

Την Κυριακή (11/08) τόσο η «Daily Mail» όσο και η έγκυρη «Telegraph», αποκάλυψαν ότι η Λέστερ κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό, ύψους 23 εκατ. λιρών (27 εκατ. ευρώ) για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο ρόλος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 12.08.2024

Ο ρόλος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στην υπόθεση Φώτη Ιωαννίδη

Ένας από τους εμβληματικότερους παίκτες στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει άμεση ανάμειξη στις μεταγραφικές υποθέσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «Football Insider» αποκαλύπτει πως η Σάουθαμπτον θα κοντράρει στη διεκδίκηση του Φώτη Ιωαννίδη, χωρίς να αναφέρει τα χρήματα που θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, στην Πορτογαλία επιμένουν ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν το βάζει κάτω και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και στο τέλος να υπογράψει τον Ιωαννίδη. Συγκεκριμένα, η «A Bola» αναφέρει πως τα «λιοντάρια» παρά τις αγγλικές προτάσεις διατηρούν ελπίδες για την μεταγραφή.

«Παρά τις πληροφορίες που υπάρχουν για προτάσεις από αγγλικές ομάδες, η Σπόρτινγκ πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να αποκτήσει τον Ιωαννίδη. Θεωρεί ότι είναι η ομάδα που έχει είναι πιο συγκεκριμένη πρόταση και έχει μπει σε διαπραγμάτευση.

Ετοιμάζει εναλλακτικό πλάνο για να μην μείνει μόνος του ο Γιόκερες, αλλά έχει μιλήσει με τον παίκτη (Ιωαννίδη) και τον ατζέντη του και πιστεύει ότι έχει προβάδισμα, όσο δύσκολη κι αν είναι η προσπάθεια, καθώς η Σπόρτινγκ είναι μια ομάδα που μπορεί να παλέψει για τίτλους και παίζει στο Champions League.

Είναι μέρος του παιχνιδιού αυτό που γίνεται, μια ομάδα κάνει πρόταση, γίνεται αντιπρόταση και πάει λέγοντας. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες, συχνά αντικρουόμενες και θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα κεφάλαια αυτής της σαπουνόπερας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Πορτογάλων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!