«Ενεργοποιεί την αρχική συμφωνία με τον Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

«Ενεργοποιεί την αρχική συμφωνία με τον Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ»

Sportal newsroom 10:57 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 13.07.2024

Όπως αναφέρει η Record η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι ο Φώτης Ιωαννίδης έχουν έρθει σε συμφωνία κι ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στα «λιοντάρι».

Το σίριαλ αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζεται. Σημερινό (13/7) δημοσίευμα της Record αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατάφερε τις τελευταίες ώρες να ανακτήσει την αρχική της συμφωνία με τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό πριν διακοπούν οι διαπραγματεύσεις στα μέσα Ιουνίου.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί διακαή πόθο για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας εδώ και έναν χρόνο. Η πορτογαλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα επιθετικό, αλλά δέχεται συνέχεια... άκυρα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν θέλει να τον παραχωρήσει.

Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η μόνη που έχει στη λίστα της τον Έλληνα επιθετικό. Η Ίπσουιτς πριν από περίπου έναν μήνα είχε κάνει μεγάλη πρόταση στον Παναθηναϊκό, με το ποσό να φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά οι Πράσινοι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να διαπραγματευτούν και απάντησαν αρνητικά.