Τα... γύρισε ο Αμορίμ σε ερώτηση για τον Ιωαννίδη: «Αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις επιθετικούς, δεν θα μιλήσω για το Plan B»

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Τα... γύρισε ο Αμορίμ σε ερώτηση για τον Ιωαννίδη: «Αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις επιθετικούς, δεν θα μιλήσω για το Plan B»

Sportal newsroom 08:28 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 29.07.2024

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Ρούμπεν Αμορίμ, δέχθηκε ερώτηση για τον Φώτη Ιωαννίδη, δηλώνοντας ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του έχει τρεις επιθετικούς, ενώ στη συνέχεια απέφυγε να μιλήσει για ένα ενδεχόμενο plan b.

Ο Φώτης Ιωαννίδης εδώ και δύο καλοκαίρια αποτελεί διακαής πόθος για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θέλει να τον κάνει δικό της. Η πορτογαλική ομάδα έχει κάνει αρκετές προτάσεις στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, με τους Πράσινους να τονίζουν συνεχώς ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα μάλιστα το ποσό που σκοπεύει να δώσει η Σπόρτινγκ φτάνει μέχρι και τα 22 εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά ο προπονητής της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ, σε ερώτηση που του έγινε για τον 24χρονο στην αρχή τα... γύρισε λίγο, ενώ στη συνέχεια απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Αρχικά ο Πορτογάλος σχολίασε ότι είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχει, ειδικά με τους επιθετικούς αφού έχει τρεις. Έπειτα μιλώντας για ένα ενδεχόμενο plan b δεν απάντησε ξεκάθαρα για το αν θα χρειαστεί αυτή τη στιγμή.

«Υπολογίζουμε στους παίκτες που έχουμε και το πιο σημαντικό είναι να μην φεύγουν περισσότεροι παίκτες, απ’ όσους έρχονται, καθώς όλοι ξέρουμε την πραγματικότητα για τις ομάδες της Πορτογαλίας και δεν είναι εύκολο να το κάνεις πάντα αυτό. Αλλά, έχουμε ένα καλό πλάνο, με πολλούς νεαρούς παίκτες, που μας δίνουν λύσεις στο γήπεδο. Οπότε, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους παίκτες που είναι εδώ.

Εάν έχουμε Plan Β; Αυτή την στιγμή έχουμε τρεις επιθετικούς και όπως είδατε ο Ροντρίγκο (σ.σ. Ριμπέιρο) βελτιώνεται. Ο Ράφαελ Νελ ήταν άτυχος, αλλά έπαιξε καλά. Οπότε, δεν θα μιλήσω για Plan B ή Plan Α. Είναι μία περίπτωση που σκεφτόμαστε. Έχει συμβεί πολλές φορές και θα δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.