Η Μπέτις φουλάρει για τον Βίτορ Ρόκε και η Σπόρτινγκ δεν εγκαταλείπει τον Ιωαννίδη

Η αντιπροσωπεία της Μπέτις στην Βαρκελώνη για τον Βίτορ Ρόκε.

Η Μπέτις φουλάρει για τον Βίτορ Ρόκε και η Σπόρτινγκ δεν εγκαταλείπει τον Ιωαννίδη

Γιώργος Σακελλαρίου 17:38 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 19.08.2024

Η Σπόρτινγκ φερόταν να είναι κοντά στον Βίτορ Ρόκε, αλλά η Μπέτις φουλάρει για τον δανεισμό του από την Μπαρτσελόνα και οι Πορτογάλοι δεν έχουν βγάλει από την λίστα τους τον Ιωαννίδη.

Η Σπόρτινγκ φερόταν να είναι κοντά στην απόκτηση του Βίτορ Ρόκε.

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος παίζει κυρίως ως περιφερειακός επιθετικός, σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην ιβηρική χερσόνησο ήταν κοντά στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας, κάτι που ενδεχομένως να σήμαινε ότι εγκαταλείπουν τον Φώτη Ιωαννίδη.

Για τον Βίτορ Ρόκε, όμως, έχει μπει γερά στο παιχνίδι η Μπέτις. Η ομάδα της Σεβίλλης, μάλιστα, έστειλε σήμερα αντιπροσωπεία στην Βαρκελώνη, ώστε να μιλήσει με την Μπαρτσελόνα, για τον δανεισμό του Ρόκε.

Στην πόλη της Καταλονίας είναι ο παλαίμαχος άσος της Μπέτις Χοακίν, ο αθλητικός διευθυντής Μανού Φαγιάρδο και ο εκτελεστικός διευθυντής Ραμόν Αλαρκόν.

Αυτό το ταξίδι ενδεχομένως να καθορίσει την μετακίνηση του Ρόκε από την Μπαρτσελόνα στην Μπέτις, οπότε ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης, δεν βγαίνει από τη λίστα της Σπόρτινγκ.

Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον Ιωαννίδη ακόμα και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ειδικά αν ο Παναθηναϊκός δεν μπορέσει να μπει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!