«Η Μπολόνια ήρθε σε συμφωνία με τον Φώτη Ιωαννίδη - Τόσα ζητάει ο Παναθηναϊκός»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

«Η Μπολόνια ήρθε σε συμφωνία με τον Φώτη Ιωαννίδη - Τόσα ζητάει ο Παναθηναϊκός»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:42 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 18.06.2024

Η Μπολόνια μπήκε στο... κόλπο για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη κι έφτασε σε συμφωνία με τον παίκτη, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε τη διαφορά τη φετινή σεζόν, τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτήν της Εθνικής Ελλάδας.

Ο ίδιος κατέγραψε 44 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις, με το κοντέρ να γράφει 23 γκολ και 9 ασίστ. Όπως είναι λογικό, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις έχουν κάνει αρκετό «θόρυβο» στην Ευρώπη, με το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας.

Ιωαννίδης, Νίκας και Πάλμερ-Μπράουν στην πρώτη του Παναθηναϊκού (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:05 - 17.06.2024

Ιωαννίδης, Νίκας και Πάλμερ-Μπράουν στην πρώτη του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Κορωπί, ο Γιώργος Νίκας ήταν το νέο πρόσωπο σε σύγκριση με την περσινή ομάδα και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν άφησε πίσω τα χειρότερα και ετοιμάζεται για την ολική επαναφορά.

Εκτός από τα «Λιοντάρια» ωστόσο, η Μπολόνια φαίνεται πως μπήκε στο... κόλπο για τη διεκδίκησή του. Σύμφωνα με το «corrieredellosport.it», η ιταλική ομάδα προσφέρει τετραετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για μία ακόμη χρονιά, ενώ τονίζεται πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία.

Επίσης, το δημοσίευμα εξηγεί πως οι «πράσινοι» αξιώνουν 25 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Ιωαννίδη.

Οι Πορτογάλοι δεν αναφέρονται πια μόνο στον Ιωαννίδη αλλά και στην... Ελένη Βουλγαράκη!

Μπορεί οι απαιτήσεις του «τριφυλλιού» να είναι υψηλές, ωστόσο σύμφωνα με την A Bola η Σπόρτινγκ δεν το βάζει κάτω κι ετοιμάζεται να μπει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, πραγματοποιώντας μία τελευταία κίνηση.

«Θα είναι ένα νέο κεφάλαιο στην σαπουνόπερα, το αποτέλεσμα του οποίου είναι άγνωστο, παρά το γεγονός ότι μένουν δύο εβδομάδες για την έναρξη της προετοιμασίας», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Επίσης, οι Πορτογάλοι έκαναν αναφορά και στην προσωπική ζωή του Ιωαννίδη. Αναφέρονται στη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη γράφοντας πως έχει τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα και πως ίσως να παίξει ρόλο στην τελική απόφαση του παίκτη για το μέλλον του.