«Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ - Θέλει επιθετικό με λιγότερα χρήματα»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

«Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ - Θέλει επιθετικό με λιγότερα χρήματα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:47 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 21.06.2024

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Φώτη Ιωαννίδη και θα πάει σε μία πιο οικονομική λύση, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Πορτογάλοι.

Η Σπόρτινγκ ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Φώτη Ιωαννίδη κι εξέτασε σοβαρά την περίπτωσή του, ωστόσο ο διεθνής επιθετικός δεν θα γίνει κάτοικος Λισαβόνας, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Ο ίδιος για ακόμη μία μέρα βρέθηκε στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας, αποτελώντας ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου. Τη φετινή σεζόν ο Ιωαννίδης κατέγραψε 44 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις, με το κοντέρ να γράφει 23 γκολ και 9 ασίστ. Όπως είναι λογικό, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις έχουν κάνει αρκετό «θόρυβο» στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η A Bola, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» βρέθηκε στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ, όμως οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας αποτέλεσαν το «αγκάθι» στην υπόθεση.

Έτσι, τα «λιοντάρια» απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον 24χρονο, για τον οποίο ήταν διατεθειμένα να δώσουν 20 εκατ. και πλέον θα αναζητήσουν άλλες λύσεις για την επίθεση και μάλιστα με λιγότερα χρήματα.

«Η Μπολόνια ήρθε σε συμφωνία με τον Φώτη Ιωαννίδη - Τόσα ζητάει ο Παναθηναϊκός»

Εκτός από την Σπόρτινγκ ωστόσο, η Μπολόνια φαίνεται πως μπήκε στο... κόλπο για τη διεκδίκησή του. Σύμφωνα με το «corrieredellosport.it», η ιταλική ομάδα προσφέρει τετραετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για μία ακόμη χρονιά, ενώ τονίζεται πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία.

Επίσης, το δημοσίευμα εξηγεί πως οι «πράσινοι» αξιώνουν 25 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Ιωαννίδη.