«Η υπομονή του Ιωαννίδη αρχίζει να εξαντλείται»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

«Η υπομονή του Ιωαννίδη αρχίζει να εξαντλείται»

Κώστας Τόπας 13:30 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 25.07.2024

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναλύει όλα τα δεδομένα για το πρέσινγκ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό.

Στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη είναι καθημερινά. Αυτή τη φορά η «A Bola» αναφέρει πως «ο Φώτης Ιωαννίδης αρχίζει να δείχνει σημάδια ανυπομονησίας απέναντι στη φθορά που προκαλεί η πραγματικά δύσκολη αγορά για τον παίκτη, διχασμένη ανάμεσα στην πίστη στον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρό του Γιάννη Αλαφούζο και στον πειρασμό να φύγει για καλύτερα πρωταθλήματα με καλύτερο συμβόλαιο».

Το πορτογαλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι «πληροφορίες που προέρχονται από το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή δείχνουν ότι η υπομονή εξαντλείται, ανάλογα με την κατάσταση. Μπροστά του ο Έλληνας επιθετικός έχει: Την πιθανότητα ενός καλύτερου συμβολαίου, ενός καλύτερου πρωταθλήματος και να παίξει στο Champions League».

Μάλιστα, η «A Bola» στέκεται και στο ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την απόκτηση του Ιωαννίδη η Λάτσιο, αναφέροντας πως: «Μετά την άρνηση του Ιωαννίδη στην Ίπσουιτς, από την Αγγλία, και την αποχώρηση της Μπολόνια από τη σκηνή, άλλο ένα ιταλικό εμπόδιο εμφανίζεται πλέον στο μονοπάτι των λιονταριών.

Η Λάτσιο δεν έχει την προτίμηση του Ιωαννίδη, καθώς ο παίκτης είναι πραγματικά πρόθυμος να παίξει στην Σπόρτινγκ, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει ένα περισσότερο επιχείρημα υπέρ του Παναθηναϊκού και των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων των Ελλήνων. Ο Ιωαννίδης όμως αρχίζει να απελπίζεται».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, το ίδιο Μέσο σε δημοσίευμά του υποστήριζε ότι «η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης».