«Μια ανάσα από την απόκτηση του Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Μια ανάσα από την απόκτηση του Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας»

Κώστας Τόπας 14:28 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 04.06.2024

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη, σύμφωνα με τον Σάντι Άουνα.

Με δημοσίευσή του στο Twitter, ο έγκυρος Σάντι Άουνα από το Foot Mercato αποκαλύπτει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, μιας και όπως τονίζει οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκού βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Οπως μάλιστα αναφέρει στο σχετικό tweet, η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και οι Πορτογάλοι θεωρούν βέβαια τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη στα «λιοντάρια».

Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει τον Ιωαννίδη, καμία πρόταση από τη Σπόρτινγκ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:04 - 01.06.2024

Ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει τον Ιωαννίδη, καμία πρόταση από τη Σπόρτινγκ

Παρά τα γραφόμενα των πορτογαλικών εφημερίδων, ο Παναθηναϊκός δεν διαπραγματεύεται, ούτε πρόκειται να διαπραγματευτεί την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη, ούτε έχει λάβει επίσημη πρόταση από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πριν από μερικές ημέρες, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά παράλληλα και την παραμονή του Ρούμπεν Αμορίμ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πλέον, άπαντες στην Σπόρτινγκ στρέφουν την προσοχή τους στη ενίσχυση του ρόστερ το καλοκαίρι με το πρώτο όνομα που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στα ρεπορτάζ των Πορτογάλων να είναι ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι είχαν αναφέρει πρόσφατα ότι η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας έχει ήδη καταθέσει την πρότασή της στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή επιθετικού. Αυτή φτάνει τα 16 εκατομμύρια ευρώ συν δύο ακόμη, μαζί με την επίτευξη μπόνους.

Τη φετινή σεζόν ο Ιωαννίδης πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson και κατέγραψε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό τον αριθμό αγώνων (3.043'), σημείωσε 23 τέρματα και εννέα ασίστ.