«Ο Αλαφούζος θέλει 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Ο Αλαφούζος θέλει 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ»

Κώστας Τόπας 10:40 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 05.06.2024

Δημοσίευμα της «Ο Jogo» αναφέρει πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πρόκειται να κάνει τη ζωή εύκολη για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσον αφορά την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη.

Την Τρίτη (04/06) ο Γάλλος Σάντι Άουνα, αποκάλυψε πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται μια «ανάσα από την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη». Οπως μάλιστα ανέφερε στο σχετικό tweet ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ, η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και οι Πορτογάλοι θεωρούν βέβαια τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη στα «λιοντάρια».

Αυτή τη φορά όμως η πορτογαλική «O Jogo» δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Οπως αναφέρεται, ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ σχετικά με τον Φώτη Ιωαννίδη, τονίζοντας πως επιθυμία των «πρασίνων» είναι να βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ από την ενδεχόμενη πώληση του Έλληνα διεθνή επιθετικού.

Τα «λιοντάρια» από την πλευρά τους έφτασαν στα 18 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πείσουν το «τριφύλλι» για την παραχώρηση του Ιωαννίδη. Ενα ποσό ωστόσο που δεν ικανοποίησε, όπως αναφέρει η «O Jogo» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συνεχίζουν το «πόκερ» για τον 24χρονο επιθετικό.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι υπογραμμίζουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εξαιρετική σχέση με τον Ιωαννίδη και μάλιστα έχει προσπαθήσει να ανανεώσει τη συνεργασία τους, δίχως όπως αποτέλεσμα.

Τη φετινή σεζόν ο Ιωαννίδης πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson και κατέγραψε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό τον αριθμό αγώνων (3.043'), σημείωσε 23 τέρματα και εννέα ασίστ.