Ο Αμορίμ «φωτογράφισε» τον Ιωαννίδη: «Καθυστερούμε για να μην πάμε σε δεύτερη ή τρίτη επιλογή»

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Ο Αμορίμ «φωτογράφισε» τον Ιωαννίδη: «Καθυστερούμε για να μην πάμε σε δεύτερη ή τρίτη επιλογή»

Sportal newsroom 21:05 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 16.08.2024

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη και τα λεγόμενα του Ρουμπέν Αμορίμ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε τη διαφορά την περσινή σεζόν, τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτήν της Εθνικής Ελλάδας.

Ο ίδιος κατέγραψε 44 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις, με το κοντέρ να γράφει 23 γκολ και 9 ασίστ. Όπως είναι λογικό, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις έχουν κάνει αρκετό «θόρυβο» στην Ευρώπη, με το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με τη Νασιονάλ Μαδέιρα, ο Ρουμπέν Αμορίμ κλήθηκε να σχολιάσει τον μεταγραφικό στόχο της ομάδας, σε ότι αφορά τη θέση του φορ. Ο ίδιος δεν έκανε αναφορά στο όνομα του Έλληνα επιθετικού, ωστόσο επισήμανε πως η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τη βασική της επιλογή που έχει βάλει στο μάτι εδώ κι αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να μην στραφεί σε Plan B ή Plan C.

Αισθάνεστε άνετα με την καθυστέρηση στην μεταγραφή του επιθετικού;

«Πολύ, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος να μην ακολουθούμε πάντα δεύτερη και τρίτη επιλογή, όπως συνέβη στο παρελθόν. Θέλουμε αυτούς που αναγνωρίζουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό, πρέπει να πάρουμε ρίσκα και βλέπουμε μέσα από την αξιοποίηση της ομάδας αυτή την εξέλιξη μεταξύ της ηλικίας και της ποιότητας των παικτών, που μας δίνει μεγάλες δυνατότητες να μεγαλώσουμε τον σύλλογο.

Τρομερό βίντεο: Ο Μπρόμπεϊ του Άγιαξ απελπισμένος στο κέντρο του γηπέδου λέει στους συμπαίκτες ότι δεν ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι!
EUROPA LEAGUE

15:59 - 16.08.2024

Τρομερό βίντεο: Ο Μπρόμπεϊ του Άγιαξ απελπισμένος στο κέντρο του γηπέδου λέει στους συμπαίκτες ότι δεν ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι!

Ο Μπράιαν Μπρόμπεϊ δεν είχε την απαιτούμενη ψυχολογία χάνοντας δύο πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα του αγώνα του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό.

Αν φοβηθούμε και πάμε για τρίτη επιλογή... πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Φέτος θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δεν ξεχνάμε να κάνουμε τον σύλλογο πιο βιώσιμο μακροπρόθεσμα. Αυτή η ανάπτυξη εμπεριέχει πολύ αυτό το ρίσκο, κάνουμε τα πάντα για να έχουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τον έχουμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!