«Ο Αμορίμ τηλεφώνησε στον Ιωαννίδη για να τον πείσει»

Φώτης Ιωαννίδης

i

©Intime

«Ο Αμορίμ τηλεφώνησε στον Ιωαννίδη για να τον πείσει»

Κώστας Τόπας 08:25 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 06.06.2024

Στο σημερινό (06/06) πρωτοσέλιδο η «A Bola» αναφέρει πως ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ προσέγγισε τον Φώτη Ιωαννίδη για να τον πείσει να μετακομίσει στη Λισαβόνα.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Γάλλος δημοσιογράφος Σάντι Άουνα, αποκάλυψε πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται μια «ανάσα από την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη». Οπως μάλιστα ανέφερε στο σχετικό tweet ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ, η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και οι Πορτογάλοι θεωρούν βέβαια τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη στα «λιοντάρια».

Την Τετάρτη (05/06) η πορτογαλική «O Jogo» έδωσε νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Οπως αναφέρθηκε, ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ σχετικά με τον Φώτη Ιωαννίδη, τονίζοντας πως επιθυμία των «πρασίνων» είναι να βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ από την ενδεχόμενη πώληση του Έλληνα διεθνή επιθετικού.

Αυτή τη φορά η «A Bola» έχει ειδικό αφιέρωμα στο πρωτοσέλιδό της για τον Φώτη Ιωαννίδη, λέγοντας μάλιστα πως υπήρξε επικοινωνία του προπονητή των «λιονταριών» με τον 24χρονο επιθετικό, προκειμένου ο τελευταίος να πειστεί από το πρότζεκτ των Πορτογάλων και στο τέλος να πει το πολυπόθητο «ναι».

A Bola

«Ο Ρούμπεν Αμορίμ τηλεφώνησε στον Ιωαννίδη για να πείσει τον Έλληνα φορ να κατευθυνθεί προς το Αλβαλάδε», αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ. 

Τη φετινή σεζόν ο Ιωαννίδης πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson και κατέγραψε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό τον αριθμό αγώνων (3.043'), σημείωσε 23 τέρματα και εννέα ασίστ.