Ο Ιωαννίδης αποδεσμεύτηκε από την Εθνική κι επιστρέφει στην Ελλάδα

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

Ο Ιωαννίδης αποδεσμεύτηκε από την Εθνική κι επιστρέφει στην Ελλάδα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:35 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 08.06.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το φιλικό της Εθνικής με τη Μάλτα την Τρίτη (11/6).

Η Εθνική Ελλάδας παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική στο φιλικό απέναντι στη Γερμανία, άνοιξε μάλιστα το σκορ με τον Μασούρα, ωστόσο στο τέλος γνώρισε την ήττα με 2-1.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η ατυχία χτύπησε την πόρτα στην επίσημη αγαπημένη, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης τραυματίστηκε στον ώμο έπειτα από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρούντιγκερ κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ύστατη προσπάθεια για Σάρι, στην κρίση Αλαφούζου ο Αλόνσο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:09 - 08.06.2024

Ύστατη προσπάθεια για Σάρι, στην κρίση Αλαφούζου ο Αλόνσο

Στον Παναθηναϊκό θα έχουν μία τελική συζήτηση με τον Μαουρίσιο Σάρι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για να κλείσουν την υπόθεση θετικά ή αρνητικά. Ο Αλαφούζος θα αποφασίσει για τον Ντιέγκο Αλόνσο, αν «χαλάσει» οριστικά του Ιταλού.

Το φιλικό με τους Γερμανούς αποτελεί παρελθόν και πλέον στο «γαλανόλευκο« στρατόπεδο έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για την επερχόμενη αναμέτρηση, απέναντι στη Μάλτα (11/6).

Όσον αφορά στον Ιωαννίδη, αποδεσμεύτηκε από την Εθνική και θα επιστρέψει στη χώρα μας άμεσα με σκοπό να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Εκτός από τον ταλαντούχο επιθετικό ωστόσο, από την αποστολή αποδεσμεύτηκε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που ένιωσε ενοχλήσεις.

Στην Πορτογαλία ανησυχούν για τον Ιωαννίδη σαν να είναι ήδη παίκτης της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Τι γράφουν για τον τραυματισμό

Ο διεθνής φορ έγινε αναγκαστική αλλαγή, η οποία προκάλεσε ανησυχία στην... Πορτογαλία.

Θυμίζουμε πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του κι άπαντες στον σύλλογο είχαν τα μάτια τους στο φιλικό, για χάρη του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Ο τραυματισμός του Ιωαννίδη δεν πέρασε απαρατήρητος ούτε από τις πορτογαλικές εφημερίδες «A Bola» και «Record», οι οποίες έκαναν ειδική αναφορά στην ολιγόλεπτη παρουσία του 24χρονου.

«Ο μεταγραφικός στόχος της Σπόρτινγκ τραυματίστηκε. Ο Ιωαννίδης αποχώρησε στεναχωρημένος στο 8ο λεπτό του αγώνα Γερμανία-Ελλάδα, μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρούντιγκερ. Ο παίκτης που αποτελεί διακαή πόθο του Ρούμπεν Αμορίμ για την ενίσχυση της επίθεσης “προσγειώθηκε” άσχημα με το δεξί του χέρι και τραυματίστηκε στον ώμο. Το βλέμμα του ενώ πονούσε ήταν ενδεικτικό. Έβαλε αμέσως το άλλο χέρι του στο σημείο που χτύπησε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Τα “λιοντάρια” συζητούν ήδη με τον Παναθηναϊκό και πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρεται στην «A Bola».

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο εκλεκτός των Αλαφούζου - Παπαδημητρίου αν ο Σάρι απαντήσει αρνητικά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

01:25 - 08.06.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο εκλεκτός των Αλαφούζου - Παπαδημητρίου αν ο Σάρι απαντήσει αρνητικά

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται σε συμφωνία με τον 49χρονο, Ντιέγκο Αλόνσο, που είχε αντικαταστήσει τον Μεντιλίμπαρ στη Σεβίλλη. Τον φέρνει Ελλάδα αν αρνηθεί ο Μαουρίσιο Σάρι την πρόταση των «πράσινων».

«Η προσοχή της Σπόρτινγκ: Ο Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας στο Γερμανία-Ελλάδα. Ο 24χρονος επιθετικός ήταν βασικός στην ενδεκάδα της ελληνικής ομάδα, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από 10 λεπτά. Τη θέση του πήρε ο Παυλίδης», σημειώνεται στη «Record».