«Ο Ιωαννίδης θέλει Σπόρτινγκ»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Ο Ιωαννίδης θέλει Σπόρτινγκ»

Κώστας Τόπας 09:12 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:12 - 22.07.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, ο Φώτης Ιωαννίδης επιθυμεί να ενταχθεί στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το σήριαλ γύρω από το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζεται. Πριν από μερικές ημέρες, η «A Bola» είχε στο πρωτοσέλιδό της τον Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού, για τον οποίο τόνιζε ότι ότι: «Οι Έλληνες τεντώνουν το σχοινί», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσουν την στάση των «πρασίνων» γύρω από την υπόθεση.

Αργότερα, τόσο η «A Bola» όσο και η «Record» ασχολούνται ξανά με την υπόθεση του 24χρονου Έλληνα διεθνή επιθετικού. Και συγκεκριμένα με το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Μπότεφ Πλοβντίβ.

Αυτή τη φορά, η «Record» σε νέο δημοσίευμά της αναφέρει πως ο Φώτης Ιωαννίδης έχει εκφράσει την άποψή του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το μέλλον του. Και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, επιθυμία του είναι να ενταχθεί στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κι αυτό διότι, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η Μπολόνια έχει αποσυρθεί από τις διαπραγματεύσεις και η Σπόρτινγκ ελπίζει πως το γεγονός ότι ο Ιωαννίδης είναι θετικός στο να ενταχθεί στα «λιοντάρια» θα κάνει τους «πράσινους» να αποδεχθούν την πρόταση και να παραχωρήσουν τον Έλληνα επιθετικό.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της Σπόρτινγκ φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, συν τρία επιπλέον σε μορφή μπόνους. Από την άλλη, η «Α Bola», υπογραμμίζει ότι ο «Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να αποπλανήσει τον επιθετικό με μια... ανανέωση συμβολαίου, η οποία περιλαμβάνει τεράστια βελτίωση μισθών. με τον Ιωαννίδη να μπορεί να σκαρφαλώσει στις τάξεις των πιο ακριβοπληρωμένων κερδίζοντας περίπου 1,6 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως».