Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι δίπλα στην Εθνική παρά τον τραυματισμό του!

Ο Ιωαννίδης στο πλευρό της Εθνικής

i

© Ethniki omada

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι δίπλα στην Εθνική παρά τον τραυματισμό του!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:23 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 08.10.2024

Λίγα 24ωρα μετά τον τραυματισμό του στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «αιωνίων», ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδας, με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από οικογενειακό.

Το κλίμα στην Εθνική Ελλάδας λίγο πριν τις μεγάλες «μάχες» είναι εξαιρετικό και κάτι κινήσεις σαν αυτή του Φώτη Ιωαννίδη, δείχνουν πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λειτουργεί σαν οικογένεια.

Με Δουβίκα και Παυλίδη η Εθνική, δεν καλεί... αντί-Ιωαννίδη ο Γιοβάνοβιτς
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:54 - 07.10.2024

Με Δουβίκα και Παυλίδη η Εθνική, δεν καλεί... αντί-Ιωαννίδη ο Γιοβάνοβιτς

Η Εθνική Ελλάδας θα πάει στα παιχνίδια με Αγγλία (εκτός έδρας) και Ιρλανδία (εντός έδρας) με τους Τάσο Δουβίκα και Βαγγέλη Παυλίδη, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα καλέσει κάποιον άλλον να πάρει τη θέση του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη.

Πριν μερικά 24ωρα, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην μπορεί να τον υπολογίζει για τα ματς με Αγγλία εκτός (10/10, 21:45) και Ιρλανδία εντός (13/10, 21:45).

Μπορεί ο ταλαντούχος φορ να στάθηκε άτυχος και να τέθηκε νοκ άουτ, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να βρεθεί στο πλευρό της επίσημης αγαπημένης, δίνοντας το «παρών» στο τραπέζι μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

«Η επίσκεψη του Φώτη παρά τον τραυματισμό του, δεν ήταν απλώς μια κίνηση στήριξης προς τους συμπαίκτες του, αλλά μια ένδειξη της βαθιάς ενότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα. Με την παρουσία του στο τραπέζι, απέδειξε πως, ακόμη και εκτός γηπέδου, η εθνική ομάδα λειτουργεί σαν μια οικογένεια, όπου ο ένας στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα, είτε πρόκειται για αγώνα, είτε για τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη αγαπημένη.

Γιοβάνοβιτς: «Σίγουρα η απώλεια του Φώτη είναι μεγάλη - Δεν αντιμετωπίζουμε το ματς με την Αγγλία σαν ένα απλό παιχνίδι»

Ένα μεγάλο ματς κόντρα στην Αγγλία και μία εντός έδρας μάχη εναντίον της Ιρλανδίας δίνει η Ελλάδα την Πέμπτη και την Κυριακή αντίστοιχα (10 & 13/10). Εν όψει των αναμετρήσεων, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραχώρησε δηλώσεις και στάθηκε στην πρώτη, λέγοντας πως η ομάδα του μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με τα «τρία λιοντάρια». Παράλληλα αναφορά έκανε και στον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και στο μέγεθος του αντιπάλου.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Όπως είναι το πρόγραμμα δεν έχουμε ιδιαίτερη επιλογή για την προετοιμασία. Κάποιες αναλύσεις θα κάνουμε. Οι απαιτήσεις που έχουμε είναι αυτές που ουσιαστικά θα παίξουν ρόλο. Παίζουμε με μια από τις τοπ ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεν το αντιμετωπίζουμε σαν ένα απλό παιχνίδι. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες και βρίσκεται κάθε φορά σε μεγάλες διοργανώσεις. Είναι το φαβορί και αποτελεί το πιο δύσκολο μας ματς. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας».

Για την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη: «Έχουμε τα δύο παιδιά, τον Παυλίδη και τον Δουβίκα. Σίγουρα η απώλεια του Φώτη είναι μεγάλη. Τα γκολ του έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη των προηγούμενων  παιχνιδιών. Του ευχόμαστε να επιστρέψει στα γήπεδα. Εγώ πιστεύω ότι και Παυλίδης και Δουβίκας παίζουν σε υψηλό επίπεδο».