A Bola: «Ο Παναθηναϊκός απέρριψε νέα πρόταση για Ιωαννίδη και η Σπόρτινγκ στρέφεται αλλού»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

A Bola: «Ο Παναθηναϊκός απέρριψε νέα πρόταση για Ιωαννίδη και η Σπόρτινγκ στρέφεται αλλού»

Κώστας Τόπας 11:47 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 19.07.2024

Πρωτοσέλιδο στην «A Bola» είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, για τον οποίο το πορτογαλικό Μέσο αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανέβασε την προσφορά της για την απόκτηση του αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει ανένδοτος και δεν είναι διατεθειμένος να τον πουλήσει.

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει ο νούμερο ένα στόχος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία θέλει διακαώς να τον κάνει δικό της. Όμως ο Παναθηναϊκός μένει ανένδοτος, αφού επιμένει πως ο Έλληνας επιθετικός δεν πωλείται.

Αυτή τη φορά η «A Bola» έχει στο πρωτοσέλιδό της την Παρασκευή (19/07) τον Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίο τονίζει ότι ότι: «Οι Έλληνες τεντώνουν το σχοινί», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσουν την στάση των «πρασίνων» γύρω από την υπόθεση.

Φάκελος Ιωαννίδης: Η ομάδα που προτιμά ο Παναθηναϊκός να τον δώσει και αυτή που θέλει ο ίδιος να πάει
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:54 - 18.07.2024

Φάκελος Ιωαννίδης: Η ομάδα που προτιμά ο Παναθηναϊκός να τον δώσει και αυτή που θέλει ο ίδιος να πάει

Ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει την προοπτική της πώλησης του κορυφαίου του επιθετικού στην Ίπσουιτς, όμως ο Φώτης Ιωαννίδης πιέζει για να πάει στη Μπολόνια.

Στην ηλεκτρονική μορφή του πορτογαλικού Μέσου, αναφέρεται μάλιστα ότι ο Παναθηναίκός απέρριψε νέα πρόταση της Σπόρτινγκ, η οποία έφτασε τα 20 εκατομμύρια ευρώ συν τρία ακόμη εκατομμύρια ευρώ σε μορφή μπόνους.

Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά, οι «δράκοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Ιωαννίδη, ωστόσο βλέποντας την στάση του «τριφυλλιού» έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για περιπτώσεις άλλων επιθετικών.

Το πρωτοσέλιδο της A Bola για τον Φώτη Ιωαννίδη

«Το σίγουρο είναι ότι, όπως γνωρίζει η A BOLA, η Σπόρτινγκ έκανε ένα νέο βήμα τις τελευταίες ημέρες, παρουσιάζοντας μια νέα πρόταση με πιο ελκυστικές αξίες: 20 εκατ. ευρώ συν 3 μπόνους. Ανέβηκε λίγο ο πήχης, ωστόσο ο Παναθηναϊκός και πάλι δεν άνοιξε πόρτες στα λιοντάρια, απορρίπτοντας για άλλη μια φορά αυτές τις αξίες.

Τα λιοντάρια, παρά τη (νέα) άρνηση, δεν έχουν παραιτηθεί ακόμη από τον επιθετικό, ειδικά επειδή είναι το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά έχουν ήδη αρχίσει να μελετούν άλλους στόχους της αγοράς» υπογραμμίζει το σχετικό δημοσίευμα.