«Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να δελεάσει τον Ιωαννίδη με νέο συμβόλαιο»

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

«Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να δελεάσει τον Ιωαννίδη με νέο συμβόλαιο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:45 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 21.07.2024

Η αναφορά των Πορτογάλων στην πρόθεση του Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο στον περιζήτητο Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης την περασμένη σεζόν έκανε... πράγματα και θαύματα τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όσο και με αυτήν της Εθνικής Ελλάδας.

Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες κι έχουν κάνει «θόρυβο» στην Ευρώπη, με τον ίδιο να αποτελεί ένα «hot name» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η επιμονή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το ενδιαφέρον της Μπολόνια έχουν βρεθεί στο επίκεντρο, ωστόσο μέχρι στιγμής οι οικονομικές απαιτήσεις και τα «θέλω» του «τριφυλλιού» έχουν αποτελέσει το εμπόδιο.

Η ομάδα της Πορτογαλίας παραμένει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του Φώτη Ιωαννίδη, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola», ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον διεθνή επιθετικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Με την Μπολόνια να απομακρύνεται από τον Ιωαννίδη, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Σπόρτινγκ είναι τώρα ο Παναθηναϊκός, που κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Έλληνα διεθνή. Σύμφωνα τα όσα έχει μάθει η A Bola, μετά την απόρριψη της τελευταίας πρότασης των “λιονταριών” (20 εκατ. ευρώ και 3 εκατ. μπόνους), ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να δελεάσει τον επιθετικό με μια ανανέωση συμβολαίου, που περιλαμβάνει μεγάλη αύξηση αποδοχών, που θα καταστήσει τον Ιωαννίδη ως έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών, με 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα λαμβάνει 250.000 ευρώ τον χρόνο. Πρόκειται για τεράστια αύξηση αποδοχών, αλλά είναι απίθανο να είναι αρκετά, μιας και ο επιθετικός έχει ήδη πειστεί για την αλλαγή σκηνικού, με τη Σπόρτινγκ να βρίσκεται στο προσκήνιο».