«Free Fotis»: Οι Πορτογάλοι ζήτησαν την... απελευθέρωση του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό

Ο Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

«Free Fotis»: Οι Πορτογάλοι ζήτησαν την... απελευθέρωση του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 09:20 - 23.08.2024

Διακαής πόθος είναι για τους οπαδούς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Φώτης Ιωαννίδης και οι ίδιοι φρόντισαν να ζητήσουν την... απελευθέρωσή του από τον Παναθηναϊκό, μέσω Twitter.

Το σήριαλ «Φώτης Ιωαννίδης» δεν έχει τελειωμό αφού στο κατόπι του συνεχίζει να βρίσκεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όμως η Πορτογαλική ομάδα - τουλάχιστον για την ώρα - δεν καλύπτει τα οικονομικά «θέλω» που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός και επομένως ο Έλληνας επιθετικός παραμένει στην Αθήνα.

Βέβαια, στη χώρα της Ιβηρικής, τα «Λιοντάρια» έδειξαν την αισιοδοξία τους, μέσω των δηλώσεων που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας. Εκείνος έχει και υποστηρικτές τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι ξεκίνησαν διαδικτυακή εκστρατεία... απελευθέρωσης του 24χρονου φορ.

Συγκεκριμένα, ουκ ολίγοι φίλοι της Σπόρτινγκ «πλημμύρισαν» το Twitter με το σύνθημα «Free Fotis», ζητώντας από το «τριφύλλι» να τον αφήσει να αποχωρήσει. Μάλιστα, οι αναρτήσεις αυτές εντάθηκαν μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης Λανς - Παναθηναϊκός, εκεί όπου οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0.

Πάντως, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την περίπτωσή του, η οποία και αποτελεί την πρώτη επιλογή της ομάδας για την κορυφή της επίθεσης. Άλλωστε, αυτό τόνισε και ο τεχνικός του κλαμπ, Ρούμπεν Αμορίμ. «Θέλουμε να αποκτάμε τις πρώτες επιλογές. Μερικές φορές τις παίρνουμε, μερικές φορές όχι.

Απομένει λίγος χρόνος, είμαι πρόθυμος να περιμένω όσο το δυνατόν περισσότερο. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε δική μας την πρώτη μας επιλογή (σ.σ. τον Ιωαννίδη). Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου», ανέφερε συγκεκριμένα ο προπονητής, δίχως να αναφέρει ωστόσο το όνομα του επιθετικού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Από την άλλη, πριν το ματς με τη Λανς, ο Φώτης Ιωαννίδης θέλησε να τονίσει πως αυτή τη στιγμή ανήκει στον Παναθηναϊκό και είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του. «Κατ' αρχήν νομίζω δεν χρειάζομαι κάποιο ντόρο γύρω από το όνομά μου, για να καταλάβω την αξία μου. Όμως η συνέντευξη γίνεται για το παιχνίδι και θέλω να μείνουμε σ' αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και θα κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».